Saturday, October 1, 2011

Penghujung raya...

Raya dah abessss.... sob..sob..
But still ade yang nak meraikan,kan? Takpelah, at least nak gak meraikan kengkawan, kongsi rezeki dengan yang kekurangan..alhamdulillah, dapat merasa, dapat pahala bagi tuan rumah dan jemputan.. Moga diberkati dan dimurahkan rezeki hendaknya ..

Jemputan kali ni selain dari sambutan hariraya, sekaligus buat house warming kata omputeh.. orang Melayu kata, majlis kesyukuran pindah umah baru..

Rumahnya mak aihhhh, santekkk.. Tapi tak la sampai ternganga molot kan?
tapi molot asik kata, santeknye..santeknye...kehkehkehhh..

Ruangan paling sronok bijik mata aku tengok. santai dan rileks jer..

Gasakkkk... terdabel upload..;p
Dek sebab santek gamaknye..

akak suka lampu ni dek nonnnn.... feeling je mata ni tengok..alangkahh..alangkahh...aishhh...tak dapek nyer ..tengok je la,kan?


Santek tak?
*perkataan santek ke brape kali niii?sumpah memang santek, ko keji kalo ko jeles*
betui tak? ;p

Gigih maknye KM ajak dak baju pink bgambar sebab ko paham2 la kan, org tua memang pantang amek gambar bertiga ni..Adik tuan rumah yang manis dan peramah..Tarak sombong maa..


Tuuu dia tuan rumahnya, tak penat dia senyum dari pagi tu,..hahahahaaa...

Moga bertambah rezeki yer KIB..Mekaseh sebab jemput..
Balik sambung acara lain lak..

KAROKKK!!!!

tapi agak sedih sebab Cemepit we all tak juin skali...tskk...tskk...demam..
Next year kalo nak demam, awal sikit eh..:D

Google