Friday, December 6, 2013

End Year post.

Salam sejahtera.. *tutup muka*
Bersiaran kembali secara sendu ..
Al-maklum, musim hujan..*tutup muka lagi*
Sesekali ujung tahun ni sebelum capai azam baru,
kita ambil la pendekatan secara sihat, iaitu
UPDATE PENGHUJUNG TAHUN!!
whooohoooo!!
Maka, secara rasmi, kita hayati post2 terakhir sebelum
ketemu tahun baru, insyaAllah.
*lambaian ratu*

Nov-Dec penuh dengan acara pejabat.
Bukan aku la, tapi untuk kebanyakkan staff, boss khususnya.
*macam nak taknak angkat tangan kat bahu*
Jadi adalah bernasib baik kalo name ko ter list dalam carta..gituuuu..
End year, family day.
So, Awal tahun kita update, lokasi dan situasinya.

Pengakhiran ucapan,
Selamat meredah hari2 terakhir 2013.
Semoga ada azam yang tercapai.

PAda yang tersentap, teraniaya, tertipu, terpesona khususnya dengan Ahkak,
Ahkak mintak mahap banyak2..
Maklum manusia itu kadangkala bole berubah sekelip mata.
Harini kite dok sesama bole ketawa bertepuk terajang bagai, tetiba..
Esok ko pandang pon tak hingin dengan kita.
SEBAB??KERANA??
Kita tak tahu bila kita akan berubah..
Aku sayang semua2 kamu..
MAAFKAN AKU...


Nampak disitu? ketekunan ahkak?
Gelak je lebih sebenornye ..tihh..tihh...
 Yang tembam tu ahkak la..
Kbai..

Wednesday, November 6, 2013

Hai.. saya kembali.. tapi entri sendu..

Toleh kanan, toleh kiri... hahahaha... 

Lama giler neh tak update blog..

Saya sihat..

Cuma merindu orang jauh jer.. :'(

Aku ni tengah gigih nak belajor cara-cara nak membelog dari henpon..

Kesian.. Jauh bertiang2 tercicir..



Wednesday, January 23, 2013

Salam Semua.. :)

Salam buat saudara saudari cikebomcikebom sekalian..
*tampor2 muka*

Bersiaran kembali setelah abes bertapa.. hehehee..
Busy dengan sifat kemalasan bagi insan2 macam ahkak ni, biasa, kan?
Banyak kerja tu tak kesah sangat, tapi bila datang malas nak membelog, tu memang tak bleh blah la kan..
Dan aku tahu, ada yang menunggu update terkini.. kannn...? *kenyit2 mata*
Aku ni kalau boleh bende2 sweet2 pasal idup, takmo ler share sangat kat kat blog dah.
Nanti abes sweet, sepah dibuang merata-rata.. :P

Khamis lepas bersempena dengan kedatangan boss baru, kami adakan majlis doa selamat, tahlil sekaligus.
Part aku, oder makanan.. memang terbaiknya pilihan.. Bukan pilihan makanan. 
Tapi, pilihan orang yang mengendalikannya. ppprrffttt.. Sesuai kan? tengok saiz ler.
Lagi besor badan ko, lagi tinggi peluang ko nak memikul tanggungjawab ni..
Dyla Md Zin, ko mampu?

Apa yang kami harapkan, projek kami lepas ni, sukses... Insya Allah..
Boss baru amat best dan sporting. Banyak membantu walaupon ada bende2 yang dia pon blur lagik..
Yang penting, walaupon boss, dia nak turun padang tolong anak2 buah, belajar dari anak2 buah.. 
bagus kan?

Ok lah.. Doa2kan semoga lepas ni rajin hendaknya ahkak berbelog.. Kalau sebelum ni ahkak amek masa 9 bulan untuk update yang terbaru ni, mana tau lepas ni kurang dari 9 bulan. Mungkin 8, 7, 6 bulan baru ade update.. tihtihtihhh...
Aku doakan supaya semuaaaaaaaaaaa insan2 disekeliling aku bahgia selalu.. DAN.......,
tidak terputus bayaran intenet nye..
    Motip?
Mari kita pikirkan ape motipnya..





Google