Friday, May 7, 2010

Gulai Malatopzzz..

Rasenye macam da lame beno tak buat N3 pasal makan,kan..?hihihihhihiiii...Makan..Yaya..Yaya..makan...mana mungkin dipisahkan..ibarat irama yang bergetar memerlukan badan untuk menari kan lengguknya..huahuahuaaa...diet?owwhhhh...belum lagi...mungkin sedikit masa lagi..aku masih memikir2kan strategi terbaik untuk kurus..Wahhh.!!gituuu...




Dia memanggil2 nama En.Amir...
Amirrrr...Amirrrrr...sedut akuuuu..kata si siput itu...
aku tak gemor sebab penah sekali aku makan,udahnlah pedas,pestaim lak cuba,tersedak koooo kt situ..Muka?jagan cakaplah...buat2 ketawa dalam pedih sendu hati aku menanggung malu..caittt...!!



Ikan keli ni masa pestaim aku makan kat sini dengan CikCiti..dia punye...BUKAN akuuuu...Tapi wa cakap luuu...dap bole tahannn...bole layan,kira muka tak kelatlah nak dibandingkan dgn muka ketat tokei dia...tak penah senyum hokeyyy...sama naik dgn puan tokei..Mungkin tekun mengira total brape aku kena bayor...:)





Gulai kawah dia..hmmmmm...sedap..pekat..berkrim..berlemak ..cukup segala bagai..Mungkin aku tak biasa makan gulai kawah kat mane2,so bagai aku dia pas la piawaian tekak i...2 minggu berturut taw i pegi makan kat sana..2nd week pegi dgn laki la...ahakk..ahakkk..;p




Ni la tempatnya..Seksyen 18 Sahalam..penah masuk rancangan Warung kita kalo aku tak silap.same je ketat muka time dalam rancangan,dengan kt alam realiti...kira Bro Bob ni tak pandai berpura2 la..hahahhaaaa..

Wednesday, May 5, 2010

Sekali harung..

Senang..,sekali harung akak update blog,hamek semua sekali gambor2 sepanjang bulan lepas,bulan ni akak masukkan..Janji ado..:P
Kalo nengok dek orang,ni mesti pelancong asing mane la yg dok pose2 depan KLCC,kan?Hahahahahaaa....pegi tu memang selalu,tapi penah pose depan KLCC camni?Rasenye kalo takat orang KL,harem dia ado kesah..Orang Klang dtg KL kira mcm pelancong gak la,kan?Kena lak pegi malam birthday,udah serupe mcm pegi Disneyland akak rasa..punye la seronok pusing2 KL..perrgghhh..feel lain sioutt..sejuk ckit hati lepas tulis ayat ni..;p
Pastu pelancong2 ni gi mkn nasi lemak Antarabangsa..memang International sungguh la tak sedapnya..ces..makan kat kedai Doraisamy pn berbaloi..Nape ek sekarang ni N.L.A da tak sedap?pegi la mane2 cawangan,memang da tak sedap..Camtu la bunyik komplen dari teman2 yang kaki makan.Arwah Mak kate,kalo masakan da macam2 tangan yang dok kacau,memang tak sama dah rasanya...Betul la agaknye ye..**rindu lak kat masak merah arwah mak..**
Hujung jari jerrr...;p
Pemandangan malam da macam movie KingKong..
Udahnye C Yayan dok cakap nk amek gambor kt umah KingKong..;p

Ni kes Rojak...Sape2 yang memang hantu rojak,memang akan cakap,rojak pakcik ni,daboommmm...sedap..serbaserbi cukup rasa.Bayangkan pakcik ni da beniaga seawal aku da bole mengenal orang..Lama giler.Kalo tak sedap gak,takkan la bole beniaga selama tu,kan?Tu la pekerjaan dia.Menyara anak2 dengan hasil tangan dia.Anak pompuan dia rupa2nya kawan baik dengan CikCiti..kecik betul dunia ni ,kan..:)


Pegi bootsale kat Shah Alam memang best..Macam2 ade,especially tudung2,kain2,makanan dan macam2 la..tapi bagi aku,kalo tak betul2 tahan panas,usahlah pegi.Memang alamatnya bole migrain.Ari minggu tu ari aku pegi la..perrgghhhh..luarbiase nyer jem!!Mungkin bertembung dengan jualan gudang Metrojaya kat Stadium Melawati.Ya hamatttt...ajab!Tapi kalo nak pegi,sekali sekala,okey la.Kalo tetiap minggu pegi,selain dari poket jadik genting,busan jugekkk..;p

Mr.Hero,Raizo..
Kan minggu lepas dan minggu2 sebelumnya panas lain macam,so aktiviti ujung minggu dan setiap hari,memang tido..tido..tido..Tapi tengok kalo diaekor da bangun,kemain meligan.Playfull..Sonok akak tgk tau tak..

Dek kerana terpengaruh giler dengan Ninja Assacin yang heronye Bi-Rain tu,kucen yang jadik mangsa..hahahaaa...
Sekor Raizo..Sekor Ozuno..;p

OZUNO..penakut orang ya hamat..tapi kalo meligan,'ADE AKU KESAH?'
segala bagai dia panjat..
Mr.Loba-Loba...hehehehee...Choki Dolphin..
Bapa kepada 14 ekor kucen...
Tapi sekarang dah tinggal 8 jer..:'(

Mintak2 takde sape perasan aku ade dalam kete ni..

Biskut butang ni kalo dedulu,makan tang icing dia jer..pastu biskut dia je tinggal dalam balang.Jangan la sesape nampak ko buat projek makan icing dan tinggalkan biskut je.Memang saje nak tempah belangkung dari mak la jawabnye.Mak akak garang deknonn...Dia seru ko mandi,ko tak begerak,dia bagi 3 kali je peluang.Masuk kali ke 4 ko tak bngun,sore tak sampai,botol F&N hinggap kat kepala..hamekk...udah melalak melolong..

Hahahahaaaaaa....
Mak...Orang sayang Mak...:'(

Ecececeeehhhhh...budak kecik encem dagu botox ni...
Udah beso,mata udah beso.Udah bole belajor step2 dari abangnya..Dia memeratiiiiii jerr...Tunggu la ckit ari lagi..Tunggang langgang dan makin kuat la pitching sore Wan Ani ko nanti..

WAITTT..WAITTT...WAITTT....
SUPERHORROR IN DA MAKING..
AKU PULUN ABES ABG YAYAN N ABANG FARRIS AYMAN..
Google