Monday, July 25, 2011

Aktivit baru Hari Jemahat...:D

Memula dulu masa tau kene pindah tempat baru, jiwa asik nak memberontak jer.. Ape hengat orang muda je memberontak? Eloo...orang tak brape muda la kuat memberontak tahuu...;p Da 2 bulan kat sini, macam2 dah kitorang explore!! dasat giler!
Aktiviti terbaru bile Jemahat, lunch tepi laut...hahahaaa...besttttt sioutt!!

Bawak bekal siap2, pastu lepak..Owh ye, ade tikor dalam kereta. Ade gak pekdah rupanya..Aku memang standby tikor kot ler tetibe rase nak besantai tepi hi-way..


Tu diaaaaa....Da sinsing lengan tuuu..

Jumpa ni..jumpa.. kitorang ajak juin sekali lunch..


Makanan simple jer..Tapi feeling tu memang over macam makan kat 5 star hotel..kate ko.. Lemak kobis, ikan goreng, tempe+ikan bilis bercili..APA LAGI YANG TAK CUKUPP?? CAKAPP...!!! itu je da cukup heaven dok tepi laut sambil menabur2 nasi lebih kat ctu feeling bagi merpati makan ..Anggap je la gagak tu merpati...Very the France mak rase..

Ehh...Senin insyaAllah kite umat Islam mula berpuasa..
Selamat berpuasa buat semua umat Islam.. Tingkaktkan amalan, baiki diri dan hayati keberkatannya....

-LOVE-

Tuesday, July 5, 2011

Tetamu Di Rai...:) Part 2

Jumaat lepas sume staff dari Kuantan buat lawatan kat gudang Port. So, malam tu kitorang pi dinner la.. Lepas dinner da plan awal2 ni, nak gi ICT.. Tempat ideal bawak tetamu untuk berlibur.
Aku da bekobar2 nk gi Kuantan lak pasni..! Boss Kuantan ar nii...Sebut ketam lembut senang dapat kat sana..
RM25 Sekilo..Murah giler tuu..!


Gambor terang, muka Dak Nor lak tak nmpak.. Gambor ni jadik la. Sume muka nampak..




Akak sukak gambor pokok ni.. Santet!


Acara mengukur baju dibadan sendiri.. Kate nak gi obesi tak brape nak mampu, gituu.. Adanya kite berlibur je la dalam negara sndri.. Ado snow wehh kat ICT ni!!! (yang benerrrr...akak baru tau, nyahh...;p )


Tempat paling sejuk dalam tempat tu! kebas tangan nak snap gambor.


Happy nyer iiiiii...hahahahaaa..over hokei dari tetamu..


Owhh baru pasan gambor Boss tak masuk.. nnti saya frame 1 utk Boss, kay..:D
Thnks sume sudi datang Port.. Lenkali datang lagi, kay..? Kite gi berlibur di shopping mall plak.. yeayyy..!
Google