Friday, May 29, 2009

Memanik..

Baju ni dari minggu lepas lagik da dpt...
tp sbb aku bz dgn mcm2 hal,bru mlm td dpt buat..
Pasni ade 2 lai lagik dr Kaklong tuanpunye bju ni..
Mekaseh ler sebab pecaya dgn tangan sy yg da lame
x bebedung ni..
Sy akan berusaha lebih keras dan membuat yg terbaik..

( dapat award ke apo?orang soh jait manik je la dol..!!)



Part ujung tangan je ni...blm siap..bru buat basic nye dulu..



update bju ni,InsyaAllah,minggu depan..tu pun kalo aku
tak ilang ingatan..
@ aku letak sabsabsui sekali dgn bju yg 2 lai lagik..
up..up....on the waY!!!!!

The Stickerrrrr...



Apo laie nk buek...?
Ideo den koring kontang ni ha...
sape ade sticker ni dia tau la apeke tulisannya...
tak gitu...

Shafi Raiyan..

Aku mc ari Selasa tu ari...motip?
Malas nk g keje + sakit perut + laki outstation +
nk bermanja2 dgn anak2 kucen + nk g tesco +
nk layan nasi lemak bwh pokok n blaaa...blaaa..blaaa...
G Tesco x amek gmbor..kose aku.tiap kali kuor hphone je,
mamat kecik ni sibuk soh amek gmbor.nk tunjuk gigi la,
nk senyum la..ape kes...?tp layan gak la..makin besor,
makin keletah..stended la bebudak enfagrow ni..
menggelinjang kate org tua2..


'Aiyan jgn noti..nnti Ucu anto balik umah mummy..'

' no..no..no...umah mummy ade antu!hihihihihiiiiiii...(sambil ngilai..)

'Antu?Antu kakak ke abang?'

'Antu abang..'

'Antu abang ke kakak?'
'Antu kakak..'

camtu la kesudah..pekataan blkg je dia amek..; p
pose senget mulut...ntah apeke pesen...aku pon tatau..

Tuesday, May 26, 2009

Punca Suami/Isteri Curang...

Wahwahwahh..tajuknye arini...
biasakla kan..motivasi diri dipagi hari supaya kepala kita
senantiasa terngadah ke atas supaya bila terhantuk,
jangan disalahkan meja itu..tp salahkan mata yg tidak terbuka utk melihat...


Punca Suami Curang :
- Digoda.. iman sah2 x kuat )(
- Nafsu serakah ngalah hewan ( bnyik sgt kasar tp tu ler hakikat )
- Sudah tidak nmpak isteri itu menarik
- Sudah kaya...bruangggg....ana kayaa.. ( time miskin x ingat lak bini yg tanggung )
- Berkeinginan utk mencuba yg baru.. ( seronok gamaknye )
- Anak2 asik buat bisng kat umah.. ( xde privacy..xde ketenangan )
- Nak test power kot-kot masih mencairkan ati pompuan
- Rase diri hebat..'aku lelaki,bole kawin 4'
- Baru belajar taip sms...sronok..
- Baru blajar chatting...web lucah besepah..
- pengaruh kengkawan
- tidak ada kepuasan bila bersama isteri..
-

....banyak lagi la...sape2 yg da alami,sure tau..paham....


Punca Isteri Curang :
- Kewangan... ( Suami x bagi nafkah/gj kecik/nganggur )
- Rase diri cantek..masih malatop..
- Digoda dan Tergoda..
- balas dendam suami curang
- Pergaulan bebas
- Pengaruh kengkawan ( bkn semua.. )
- Takde perasaan pada suami..
- Kawin paksa..jiwa memberontak..
- Kurang dihargai,tidak dibelai...

Rasenye banyak lagik kot...susa la nk pikir bebanyak ni...
jiwa bole kacau...; p

Yang baik jadikan tauladan..agar tidak berlaku musibah dlm
perhubungan..kerana yang seronok itu mmg mudah dicari..merata2..
tapi keberkatan itu datang dari ketulusan hubungan,keikhlasan
menjalankan tangungjawab dan mungkin jg restu dari pasangan anda..
oleh itu,pikir2kanlah..

Monday, May 25, 2009

Bakul hantaran....

Ari jemahat lepas rase malas nk mengapdet blog meluap2...
rase busan je...rase letih jer..xde mood..mengapakah..?

ecececceeee...tu sebahagian dialog org xde modal yg benornye...; p

So,arini aku pn menggigihkan diri mengapdet la kan...

tu pun sbb semalam kn kemarin coti ..ado benda lak nk buek..

maka ade la N3 gitu...walaupun.....


Ari jemahat stended la lan behorahorei..sbb break kan lame..
kitorang g amek brg kt kedai bunga..alaaa...barang2 kawin adek cikCiti..
Sbb esknye dia nk balik kg..sekali harung la bwk brg2 ni..
ni je gmbor brg yg sempat aku amek..yg lenlain dlm kotak..
koser aku nk gegodek..tegar beno lak kang org kate..
sampai reta org pn nk godekk..ishh...i malu tawww...
Lepas da bepanas2 tu,bepenat2an,kena la makan...kan..kan..?
lame dah ngidam nk mkn kt Fruity..
makanyer...,pengembaraan upin dan ipin pn bermula lah...; p



Lasagne CikCiti...dap...dap..dap...
mlm panas2 lagi sedap..tp x abeh..muak...

spagethinye pn sodap..tp sodap laie spag gue..!!
mau cubak?silak..silak..






part of dessert yg ado...nk ku snap bebanyak kang sekalik kena la 'snap'
dgn tokei kedei,mau aku balik muka kat lantai je kang..
ari jemahat ari sopan aku ye sumer...;p

muka selenger nunggu makanan..air lemon tea,dap..dap...dap...
**terase2 lak masamnye kt lidah..**

sekian...

Saturday, May 23, 2009

Al-fatihah..


Semalam,22hb Mei 2009,kami kehilangan seorang ahli keluarga iaitu nenenda kepada Amir..
Beliau menghembuskan nafas terakhir kira2 pd pkul 8 mlm pd usia 95 thn dikelilingi anak2,cucu2 dan cicit2..
Semoga roh arwah dtmpatkn dsmping org2 yg beriman.. InsyaAllah..
Jasadnya dkebumikan brsebelahan kubur arwah ank lelaki ke2nya..

Kuantan kitak!



I'm on the way to Kontan.. Yeppi yolidei everybody..

** besiaran scara lgsung dlm keadaan belengas..cuaca pns btoi ar arini..**

Thursday, May 21, 2009

tido...siok jerrr...





'Sumpah Yah...abang x buat lagik....'

memoir of Lilo...mati dah...sian...sob...sob...
C.C..mmg tido suke juluq kapla kebawah...feel kate ko..

tempat santai2 sambil dgr sore dr t.v..
kt dlm tu Lilo..da dekat ari2 kematian dia,
dia sgt ralit dgn Lilo..sedih la pulok nih...
Lilo again...makan kus semangat..icap susu pn semangat gak..
tp sayang,umur x panjang..
tido duduk ni dicedok dr prangai bapak dia..
Same gak dgn yg ni,sebijik Choki..


bapak kena tido 1st class nyer tmpt..bru nmpak 'jantan'..
jantan mendenye tido dgn ank patung..; p
masa ni B-bib blm branak lagi..kndungan pn masih awal..
asik membuto je 2 ekor ni..mabuk pembawakkan agknye c Choki..
btoi la kot ek...kalo bunting,mmg asik nk tido jer...;p

best giler la dpt tido cmnih...

Nyental...


operasi mengisi tabung perut semalam sgtlah siokk...
lame sungguh la x nyinggah kedai ni..kat P.K gak tempatnye.
idok ler jauh mane..; p
cuma tu kalo mkn selalu,muak.kira ni da lame sgt ni x mkn kt cni..
tmpatnye ala2 zaman 70an..mknannye sedap..
Seingat aku,tempat ni wujud zaman aku kecik2 dolu.
Along selalu gak bwk aku mkn kt cni..sampai la sekarang tempat ni melekat
dalam ingatan..menurun lak ke abg ipor,kengkawan dan lenlain..
time puncak,kul 1 t/ari..usah la harap dpt tempat duduk..bediri je la
sambil buntang2 bijik mata mencari sape yg da nk abeh mkn..
pastu tetoya la dok dekat2,senyum2 kesian..kalo ade kusi kosong,
mintak ijin nk duduk..kiranya kalo org yg da biase mkn kt cni,diorang ok jer..
duduk la..sila..sila..( ntah ler ikhlas ke idok..aku ade kesah?jnji dpt ijin..;p)
makanan pn x mahal,bistik n cikencop dlm 6.50 kalo x silap..tp xde la
mcm Victoria Station nyer bistik..tu da kira 1st class nyer bistik tuu...
ni kira golongan rendah dan sederhana kalo tingin2 nk mkn,
masih la mampu senyum nk membayornye..gitu...
menceceh telebeh plak kan...
sesape nk try,bole le mai P.K..
akak bole tunjuk kedainye...tunjuk je laa...;p

Tuesday, May 19, 2009

tagg from Mayunkkusayang..bleh?

50 sen utk Mayang sbb bg tagg...
awak ler penyelamat ari2 tandus tanpa idea nk buat N3 baru..
cemolot cikit...opppsss...over plak kan..?

**COPp..COPPPpp...utk Mrs Taj jugak...lap u bebeh...**
sori laling...termis lak name u..punye la gelojoh nak menaip
pepagi buta td kan....kakakakaaa....






1. copy award di atas untuk diletakkan di blog anda




2. nyatakan 5 jenis fakta menarik tentang pemberi award ini.

- dia da kuwusssssss.....wa ckp luuuu...
- senyum dia mcm tanak senyum jer...mahal gamaknye..ke,malu?
- itam manis c tampok manggis..( elakkan dari pasan yg terlampau..)
- dia beli kete baru eh..?best la wokkk...kete baru...bole drift..
- mcm pendiam..mcm tak..suka mkn budak ni..same la kita..; p


3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

- aku suke gelak...kalo kelakau la..x kelakau watpe nak gelak..
- happy go-lucky..
- pencinta kucen..sangat kesian la kalo tgk kucen kat mane2..
- suka masak gak..walaupunnnnnn x sedap..
- suko jait manik..
- setia gitu..tak caye tanye pada Abg Amir..; p
- da ade lesen kete 14 tawun..da bole blajor drift..( pinjam kete Yang..)
- big size with small heart..atiku mudah terguris..
- berharap2 agar bonus tahun ni bole kasi penuh boot kete..( fakta?auta?)
- sangat suka kalo dpt p kedai barangan plastik..hahahaaa....( gilozz..)



4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka

- news and views with nanacd cruise for you to muse - ( bestfriend ever..)

- MumMymeera.. ( KLMian's yg sempoi n geng hunggah2..)

- vaggvagg.com ( budak comel dari Ganu..pale weng gak neh..)

- Oney Weblog ( minah puitis dr Melaka,KLMian's gak..)

- sumijelly ( KLMian's gak..momma to Rumaisa..: )

- MiliA.. ( Mod KLM yg jadik bespren..gupe2nye anak cekgu den..)

- Y u z Z 9 0 7 1 ( ramei gak la spesis aku nih...suka kudap2..tul ke.?)

- NenEkrock..rock uuu... ( nam jer nenek,tp mudo laie..weng gak neh..)

- NoRT ( baruuuuuuuuuuuuu banget kenal arini...selamat ariguru..)

- ..0whhh! Wawa.. ( wawa yg manis..yg genit..yg kuat gak membebel..hahahaa..)

SEKIAN...TAGG MESTI DIKEMASKINI DLM MINGGU NI JUGAK...
AKU TAK KIRA..MESTI SIAP..!!!
HAHAHAHAAAAHOHOHOOOOOO!!GELAK GILE KUASA NAMENYE NEH..

Monday, May 18, 2009

Disebalik Upin & Ipin..

Semalam bila berborak2 dengan kakak2 aku,Uda pon cerita la perhal U&I..

katenye bebudak kat sekolah rendah dekat umah dia becerita,ustazah

diorang kate,kalo nak sembahyang JANGAN pakai bju U&I..

Bebudak ni tanye la kenapa..Ustazah kate U&i ni menyerupai jin dan toyol..

maka haram kita pakai sewaktu sembahyang..

Ntah btul @ tak,wallahualam...

tp bagi aku,kalo kata2 ustazah tu tak mendatangkan syak dan wasangka,

maka wajib la kita mengikutinya..

Lagipun tak rugi mende pun kalo kita buat...


Aku perati kan U&i ni,yetak ye jgk la kan...mcm toyol la pulok..

cume kaler bodi jer cerah..eeiiiiwwww...nauzubillah...

Friday, May 15, 2009

Sudah ku bilang...




Aritu kan aku kate EnSkruLonggau ni kan mcm ade fius rosak sket...
aku ckp bebudak x pecaye..tp kali ni aku dpt lagi cedok gambor
dari memori kad dia..hahahaaaa...
padan muka ko!!
Baja yg menggunung tu pn bole jadik modal dia nk menyengalkan
kepala otak..aku taktau la nk ckp ape...
Kalo ler runtuh,x ke naya?

Meraikan Pekerja..

Sepatutnya sambut awal bulan aritu,tp dsebabkan sume bz
dgn shipment la,ade yg cuti la,ape la..,so kitorang decide buat arini...
kena lak ari jemahat,so elok sgt la..keje pn x banyak sgt..

Menunye simple sbb kitorang buat pagi,so makanannye pn ala2 bekpes...

Lontong versi daun pisang yg super lazat seperti selalunye,
kuah kacang,
rendang ayam pencen..( lazat giler nih..)
masak lemak lodeh..
kekuih..
buah2an..
ayor ( mau mati tecekik kalo xde kan..?)
Kek pon ado..Mekaseh CikCiti..

Maka melayan perut dan tekak la kami sume..senyap sunyi skjp..
sbb nikmat kesedapan lontong tu...very the sengkak porot..

Lepas da kenyang,sesi bagi cenderahati utk sume staff..best..best...
dapat alarm clock yang ade radio tu...


Mekaseh la kepada pihak majikan yg sudi menghargai kerja kami...
moga2 tahun depan dpt makan seafood plak..( melebeh2 la plak..)

Kenape?tak pecayer..?

Sejak pemes jadik model iklan,Yuhang mengambil keputusan
untuk membuka perniagaan bagi menjamin masa depan
memadangkan menjadik model ni tak tentu lagi mase depan
lebih2 lagi dalam kegawatan ekonomi dan paras rupa yg tak
seberapa ade..iklan2 yg dia lakonkan pn bkn sepanjang tahun..
ade pun,bile nak Chinese New Year aje... ; p


( korang kenal ke YUHANG? )

RedMUMMY Car Sticker...

Pelabuhan Klang 14/05/2009 - Satu sampul surat misteri telah

sampai ke alamat yg dirahsiakan menjadi kegemparan sebuah pejabat..

Semua pekerja tertanya-tanya dari mana datangnya sampul surat yang

bewarna putih suci itu.

Pemiliknya mempamerkan senyum lebar yang membariskan susunan gigi

ibarat butiran biji jagung yang teratur dan cantik.Sudah mulalah episod

perasan yang mencapai tahap maksimum yang menyebabkan pembaca2

di blog ini mula menahan muntah tahap dinasour..
**kengkawan...aye da apat tiker teta Redmummy...**

ngehngehngehhh....





Thursday, May 14, 2009

Matahari pada jarak 5000km

Teringat plak pasal warna api neraka, dari merah, dibakar 1000 tahun, tukar putih, dibakar 1000 tahun lagi, terus tukar warna hitam....
masya Allah, tengok tu warna hitam... yg itulah part paling panas dia.... berapa juta celcius lah agaknya tu....
Assalamualaikum warahmatullah...
Ni baru imej matahari pada jarak 5000km. Neraka? Na'uzubillah...
imej matahari yang paling jelas diperolehi oleh
Royal Swedish Academy OfScience pada 14 nov 2002
melalui Swedish Solar Telescope...

Adegan nk muntah kalo tertengok...










Ishhkk...nak tekuor bijik amte aku nengok budak ni..
aku tau la ko tu ade pakwe,yg jantannye ade makwe..
tapi alahaaaaaaaaaaaaaaiiii...sangat ler memualkan..
kot ye pun ko nak becinta,g blah jejauh la..
jgn le dpn tmpt org tgh makan.ni tak,btul2 dpn aku.
Aku lak btul2 dok betentang dgn drama ni..
dah la betepok betampor jgn ckp,rasenye bdk sekolah lagik.
sbb nmpk muda tul bdk pompuan tu.
Tu aku x kesah sgt la,tp yg aku KESAH sgt,ade benda jatuh.
Dak pompuan ni dgn selamba dok tonggeng kooooooooo....
auuuukkkkkkkkkkkk tul rupenye..!sekali pakai g-string koo..!!
aluhaiiiii....ngeri ngilu nk tekincit aku nengok...
ade la dlm 15 saat..lame tuuuuu...
suor ketat yg dia pakai tu plak nipis...
mari bayangkann....uisshhh....rase nak parkinson kt ctu gak...
hahahaaaa...
tebantut aku nk sedut air limau es aku..
Aku ckp dgn Amir,kalo anak2 sedara aku yg cmni,mmg makan tangan la..
sangat tak tahan bijik mata aku tgk..
Segan sioulllllll...aku segan mcm aku lak yg dlm adegan tu..; P
bile nk blah tu,pakwe dia siap ckp,
'bye yang..thanks for coming...'
sapo yg gatal?mesti la deduo...ye tak..?
kalo x melayan,x jadik la...


kesah 2:

Ade satu kes kt taman perumahan **tuttt***,makpak adekbadek sume tekejut kingkong bile anak dara dia ngadu sakit perut rupe2nya sakit nk branak..umur dlm 15 thn..bawakla anak ni g spital..kena tahan la jawabnye..

Al-kisah kerana terlalu marah kerana adeknye bunting cmtu,adekbadeknye pakat p carik jantan yg membuntingkannye..Motip,nak mintak gantirugi..( gantirugi?mcm barang la pulok kan..?)Diorang g hogah umah budak jantan tu,ugut nk bwk balai..tp sudahnye ..... BERES gitu je..ngape?sbb budak tu nyer family bayau 2K...sudahnye kes tu diam cmtu je...

2K je nilai maruah budak pompuan,makbapak,adekbadek dan seluruh kuarga tu?aiyooo....sangat sedih la perkara2 cmni menimpa dlm masyarakat kita yg bole dikatakan celik minda..

Oleh itu,pinta dan pohonku...,jagalah anak2 dan ahli kuarga kita dari terjebak dgn perkara2 sebegini..kerna terlajaknye perahu yg mengikut arus,takmungkin menongkah arus itu...akan hanyutlah ia...

nauzubillah...

The Real Upin & Ipin..


lalaaaa....


....


...lalalaaa....

......

lalaaa....lalallaaaaaa.....

......

..................lalalaaa...

...............


..

....


eeiiiii....tiutttttttnyerrr....; )

Kata Hatiku...

Hatiku diluka lagi...sangat menduga hati kecilku ni...

Tak perlu menipu untuk melepaskan diri kerana lambat laun org
akan tahu jgk..

Selagi bernama manusia yg punya perasaan,jgn kata hati kita
ini tak terusik dgn benda2 yg melibatkan hati,perasaan..
I forgive u..
( u know who u are..)

Tapi tiada lagi kepercayaan untukmu..

kerana hati ini telah lama diusik dan dirobek..

Aku tahu kata hatiku jarang salah,tp tetap aku menafikan..

Tapi tetap terbukti juga kebenaran..

Mengetahui dengan cara itu,sngat menyakitkan..

Sekian lama aku memendam,sekian lama aku menjadi pemaaf..

cukuplah sekadarnya..tiada lagi 'percaya' selepas ini..

pergilah,terbanglah setinggi mane bersama 'tipu' mu itu,

kerana aku percaya,selagi kau bersikap begitu,kau takkan kemana2..

kerana restu azimat itu,masih kau perlukan...

-haya-

( tulisan ini hanya nukilan perasaan,
kena mengena dengan yang masih hidup,tp bukan yang dah mati..)

mengganggu btul la feel cmni pepagi nih..!!!

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Wednesday, May 13, 2009

OTWC...again...

Lunch t/arini disponsor org yg O.T nyer riban2...
bkn maha rela,tp dikerah..!!huhuhuuuu...
tak arr...dia mmg rela nk campak sekeping dua duit kaler biru kt ctu..
alaaa...bukan selalu..sekali sekala...lagipun kitorang mmg
selalu gotong royong bayor makan..tak kira la time bekpes ke,
lunch ke..gitu la kesepakatannye..
Dah tu,tu je berempat yg selalu ade kt opis..selalu keje same2..
ape salahnye...
Motip utama yg benornye g carik souvenir sempena Hari Buruh
yg lepas..ade la mkn2 ckit ari jemahat ni..jamu staff2 yg keje kt cni..
temasuk la yg keje kat gudang gak..


Mee kari tu superb lak arini..sedap...2 nasi tu sprcial promotion..
ntah ape ke namenye..lepas mkn tetiba ilang ingatan lak,kan...?
Tp sedap giler la..lebih2 lagik org banjer..lagi la betambah2 feelnyer...
Mekaseh la En.skrulonggau..; p

Tuesday, May 12, 2009

Kolej Matrikulasi Johor..




Abeh seminar ari Sabtu,blik,kemas umah,tido!!!
sangat ringgit kasorrgaaaa....permisi bapak Amir..mau tidoooorrr...
dia pun pahammmm...
abeh..?dia g naik gunung aku bleh paham,takkannnnn la aku
g seminar dia xleh paham kan..?tak paham pun kena bikin paham..
bukan pegi berlibur...kerojer...

Abeh ari Sabtu,masuk lak ari Ahad,agenda ke Tangkak lak nk
ngantor Iman..alaaaa...anak sedara aku ler ..
Dia dpt masuk UiTM Diploma Perakaunan..tp xmo katenye..
nak merantau..nak buat Matrik dulu..sbb dia rase bole buat..
Sukati ko ler bang...janji ko blajor kate maknye a.k.a Uda..
tinggei lagi ler laki akak di umahh...huhuhuuu...paham..pahamm...; p
Aku jarang merendek maa...sesekali nak gak merendek bersama adekbadek,kan..?


Kul 9 gerak..sampai Air Keroh nunggu Alang sefamily yg gegatalsatu badan kengkonon nak buat suprise kt pintu umah Uda..nak ngikut nganto..tp taknak btau..dah name pun suprise..udahnye dia kena tinggal!mane tau..hahaaaa...kitorang pon teruskan la pejalanan 3 jam ke Tangkak tu..


Sampai Pekan Tangkak,kitorang yg bijak pandai yg x reti2 nk booking hotel,tak bedarah muka sbb hotel sume penuh..mane lak nak tido..kitorang gamble jer g Sagil..dimana terletaknyaGunung Ledang..ade resort kt ctu..Sib bek kooo ade kosong..deluxe room,with 2 queen bed..apo laie..belasah je la dr kena tido kt tepi jalan..rm250 utk weekend with 20% off..kalo weekday 40% off..disebabkan kitorang g ahad,consider weekday nyer rate la..so,bayor rm150...tuantanah,sile bayor...bilik ok..cuma takler grand mane..tp bole la tmpt nk bekeroh mlm kang..; ptp Alang tak tido ler..saje je nak mengecohkan suasana..blik lepas maghrib..

Esoknye,pepagi da bangun..lepas Bfast gerak g KMJ..b4 8 da sampai..orangpn x ramai..lepas mendaftar,amek kunci bilik,kemas2..gerak g Dewan lak dgr TAKLIMAT WARIS...khusus utk parents..pas da abes,g pekan Tangkak,mkn..budak tu ngidam kepci..pastu anto da balik..amek koo...jem dari simpang masuk..Iman soh benti kt guard luor je,dia nk jalan masuk...bekobau2 jiwa..maklum ler..anak dara cecantik suittttttttt sangat...hihihiii...tak sampai 1 ari da mula lupa daratan..Ah udahh...drama nk start..omak eh da kuor dr kete...alahaaiii...dramatik sungguh laa...mcm jejak kasih ko kat luor..aku dok dendiam dlm kete..kalo tak kang,lagik haru..kalo bole kepala masuk bwh seat,mmg aku masuk nyer..udah..udahh..moh balik..kang runtuh lak Gunung Ledang tu kang...Udahnye plan nk berTANGKAK ( besoping2an) ancuss...balik trusss...selamat dan sejahtera poket pada hari ituu...yabedabeduuu....






N3 sengal..

abes segala nk dipotongnye...nger banget tgk mate ko..
nak kate lapor,tak jugak..bru lepas mkn..






eh..ni akak promosi free ko tau tak..
ko single kan?
blm benikah dgn sesape kan..?
body tuff kan..?
makan 16 kali sehari kan..? ; p
( ayat bikin kantoi..)

gaji beso kan..?
o.t bulan ni byk kann...?kan...?kan...?
tapi tu ler...sayang..skru byk longgauu...
bpe kali dah cium jalan tar..
Google