Monday, July 25, 2011

Aktivit baru Hari Jemahat...:D

Memula dulu masa tau kene pindah tempat baru, jiwa asik nak memberontak jer.. Ape hengat orang muda je memberontak? Eloo...orang tak brape muda la kuat memberontak tahuu...;p Da 2 bulan kat sini, macam2 dah kitorang explore!! dasat giler!
Aktiviti terbaru bile Jemahat, lunch tepi laut...hahahaaa...besttttt sioutt!!

Bawak bekal siap2, pastu lepak..Owh ye, ade tikor dalam kereta. Ade gak pekdah rupanya..Aku memang standby tikor kot ler tetibe rase nak besantai tepi hi-way..


Tu diaaaaa....Da sinsing lengan tuuu..

Jumpa ni..jumpa.. kitorang ajak juin sekali lunch..


Makanan simple jer..Tapi feeling tu memang over macam makan kat 5 star hotel..kate ko.. Lemak kobis, ikan goreng, tempe+ikan bilis bercili..APA LAGI YANG TAK CUKUPP?? CAKAPP...!!! itu je da cukup heaven dok tepi laut sambil menabur2 nasi lebih kat ctu feeling bagi merpati makan ..Anggap je la gagak tu merpati...Very the France mak rase..

Ehh...Senin insyaAllah kite umat Islam mula berpuasa..
Selamat berpuasa buat semua umat Islam.. Tingkaktkan amalan, baiki diri dan hayati keberkatannya....

-LOVE-

No comments:

Post a Comment

Google