Friday, December 6, 2013

End Year post.

Salam sejahtera.. *tutup muka*
Bersiaran kembali secara sendu ..
Al-maklum, musim hujan..*tutup muka lagi*
Sesekali ujung tahun ni sebelum capai azam baru,
kita ambil la pendekatan secara sihat, iaitu
UPDATE PENGHUJUNG TAHUN!!
whooohoooo!!
Maka, secara rasmi, kita hayati post2 terakhir sebelum
ketemu tahun baru, insyaAllah.
*lambaian ratu*

Nov-Dec penuh dengan acara pejabat.
Bukan aku la, tapi untuk kebanyakkan staff, boss khususnya.
*macam nak taknak angkat tangan kat bahu*
Jadi adalah bernasib baik kalo name ko ter list dalam carta..gituuuu..
End year, family day.
So, Awal tahun kita update, lokasi dan situasinya.

Pengakhiran ucapan,
Selamat meredah hari2 terakhir 2013.
Semoga ada azam yang tercapai.

PAda yang tersentap, teraniaya, tertipu, terpesona khususnya dengan Ahkak,
Ahkak mintak mahap banyak2..
Maklum manusia itu kadangkala bole berubah sekelip mata.
Harini kite dok sesama bole ketawa bertepuk terajang bagai, tetiba..
Esok ko pandang pon tak hingin dengan kita.
SEBAB??KERANA??
Kita tak tahu bila kita akan berubah..
Aku sayang semua2 kamu..
MAAFKAN AKU...


Nampak disitu? ketekunan ahkak?
Gelak je lebih sebenornye ..tihh..tihh...
 Yang tembam tu ahkak la..
Kbai..

No comments:

Post a Comment

Google