Wednesday, December 31, 2008

BIG FAMILY...

My niece from my first sis.. fara aka adek with her fmily
Shafi Rayyan n his babah..

my 4th sis n her hubby ler...
aka UDA..( teman sekepala gilozz.. )

ahah!!! ni anak teruna UDA...Iman N Ikmal...

IMan...

Ikmal...

anak bongsu my first sis NURFATIN AMELIA
A.K.A ATEN @ ACU

ni anak2 my bro..the only bro... Nurul Hanna n M.Hawwas
cerdik2 budak ni...

ni cucu my first sis....kitorang panggil yayan...manja n keletah n pelbagai lagik la....

UDA,ATEN N MY FIRST SISTER...ALONG A.K.A MAKLONG

Yayan panggil tok sedara dia ni,TOMMY... org dok ajor dia Tok Mie...


anak2 sedara yg bila cuti sekolah je blik ke kmpung...umah aku la destinasinya..
diorang sume ni dok kt Pekan,Pahang..

Kak Teh...
Yayan ni cucu sedara...so pangkat kami ni sume da jadi atuk n nenek...
sedih giler pangkat2 ni...aku punye panggilan,Wan Ucu...huhuhuuu...sadis...

first thing kalo dia ni mai umah,ape je yg dia nmpak.sume dia nk amek main...
temasuk la songkok Tok Amir ni...




My bro in law kate,aku kalo jumpe dgn Uda,da mcm org bepuloh thn x jumpe...
tu blm part buat kelakor bangsat...ketawa x hengat...
naik rimas dia kalo aku naik sekereta dgn diorang...


Hawwas N Aliff Najmi ( my 2nd sis grandson...)

Fawwaz n Hawwas...
Fawwas form 2 kt boarding school.sekolah bistari kt Pekan...
yg bestnya dia ni,kalo jumpe aku,borak sakan...aku dok layan...tp haram aku x paham...
sebab pelat Pahang dia,Ya ammppunnnnn....pekat...
aku chong dia kate aku ni dulu main ragbi pn,dia pecaye...hahahahaaa...aku main ragbi?

diam x diam,aku ada 3 cucu sedara...terer kan?coming soon harap2 pompuan...
ni Farris Aiman..bigau kenmain...tp ckp,very la soft...
sekali menjerit,bole kasi gegar Tesco...
Farris n papa dia...anak sedara aku yg sulong...Fairuz Khan a.k.a balong...

x sengaja snap gmbor ni...cantek lak...

Wan ucu n Farris...
uhukk..uhukkk....


Yang benornya..banyak lagik gmbor...nnti2 la upload...penat lak jari...

No comments:

Post a Comment

Google