Tuesday, December 30, 2008

u all suka kucen?


muka selebet jer mamat nih kan..?
aku 'kidnap' dia dr umah maktuo aku.
amek bila paktuo xdo kt umah...kalo idak,jgn harap nk dapat..
maktuo jd rakan subahat..
aku amek dia mase umur 3 bulan lebih...maktuo bg nama bulat...
ishkk...namo x glamer langsung...aku letak CHOKI DOLPHIN....
amacam?gempak?huahahahahaaaa.....


ni mase umur bpe ntah....mgkin dlm awal 5 bulan...mata n badan da brisi sikit...

first thing yg aku ckp kt suami aku,JANGAN BULI DIA!!!
tak dan gak....kna gak....ni bru ckit....

tui tak aku cakap...?
dia membuli kalu,tarak hengat....suka beno kaco c Choki
ni time2 mate mamat tu da kecik2 nk katup....
yang mamat ni pon,redho jer....

ni aksi buatan sndri ek...bkn kitorang yg buat..
eh...kitorang?bukan...lakiku....

ni laki2 itu punye kijo..

ni anuar zain style...macho n jantan....huahahahahaaaaa....

lagi...



dan lagi....


yer.....DAtuk Ki da bangun...layan tv sat....jap lagi katup mata...bukak mata.... tu je la keje dia kalo da kenyang...



hello....name i bibib...


sekarang Choki x keseorangan lagik taww....da ade teman tapi mesra...



makan dan minum bersama.............


masuk ari ni da 5 bulan aku bela CHOKI n sebulan lebih aku amek BIBIB dari umah
kakak aku...BIBIB wass soooooo manja gitu....aku suka sangat...














No comments:

Post a Comment

Google