Wednesday, February 17, 2010

Makan Besar yang tak brape beso..;p

Orang berbudi kita berbahasa..orang nak belanja,kita merasa..huhuhu..Ajakan dari kawan kepada kawan memula tu macam malu2 jer nak juin..Maklum lah..Akak ni memang bole jadi pemalu jer tetibe..tetibe katenye nyer..;p Tapi disebabkan aura ajakan nye kuat,maka macam magnet ler jadinye..Bukan ape,takmolah dikata,pantang makan free cepat je kan?huhuhuhuuu...Memang akak da biasa juin,tapi bab makan ni,memang cam lomah sikit la..malu..kalo dengan orang da biase,yerrrr belasah jer..;p

Adeq one of our group member yang gi Kembara Metro ke Desaru April last year..memang happening and slumber budaknye..
Nak belanja sebab dapat bonus..alhamdulillah..mudah2an murah rezki..she's the one yg pkai jaket kaler kelabu tu..: )

tenkiu Adeq...


1 comment:

Google