Tuesday, March 2, 2010

Cucu ke- 5..

Sekian lame tak menghapdet,sekali hapdet cam saspen jer..
Bercucu dah ko Kakyaya?
Ntah bile mase la aku beranak kan......
Tetibe lak becucu..Ni cucu Along aku daa..cucu dia yang ke 3.
Tumpang je la bau baby.Nak harap sendri punye,Wallahualam..
Rezki yang belum aku merasa lagik..huhuhuu....no harm..tu sume kuasa Tuhan.
Segala usaha da dijalankan,hasilnye ajer yg belum tiba...: )

Huiissshhh...kitorang sume memang saspen menunggu pompuan ni bsalin..Lame giler dalam labour room.Sampaikan aku bole pi naik Genting and turun balik,dia tak jugak bersalin2..huihhh..habuan memasing,ye tak?Yang 1st dulu scissor,la ni alhamdulillah dapat gak beranak normal..Kat spital Serdang nunnnn sano..

Name baby ni tak letak lagi..nnti je la aku hapdet namenye..
Anyway,semoga membesar sebagai johan..jadi anak yang soleh,yang taat pada ibubapa,
yang membahagiakan ibubapa hendaknya..insyaAllah...:)



1 comment:

Google