Tuesday, April 13, 2010

Riang Ria i-City..

Sabtu lepas kan,kitorang geng2 dari Port Klang,jadi host utk tetamu2 dari HQ( KL )..Happening woo..Plan diorang sume nk turun Klang gi i-City..alaa....yang heboh diperkatakan tentang lampu2 santek atas bukit tepi hiway nk ke Klang tu..Sebelah J.J Bukit Raja tuuuu...Banyak gak aku tgk member2 FB yang buat photoshoot kat ctu..Jadi keterujaan tu meluap2 la kan nk gi..Bukan tak penah try nak pegi.Tapi da 2 kali percubaan nk pi sana,gagal dek jalan jem la,lambat pegi la..gitu..Makanya,dengan bekobar2 lepas Maghrib,gerak gempur I-City dijalankan..:P

Poyo jer ayat...


Yang bebudak KL da sampai dah...aku baru kedek2 nak smpai parking yg nun ujung tanjung..bole ilang sabor la nk mendapatkan parking tu dgn keadaan kete yang bumper to bumper..tapi masih ado prking lot la..kira awal jugak la aku sampai..Wahhh...diorang da pose2 hokeiii...abes dlm bilik ala2 kutub utara tu diorang pose..takpaaa...bagi can...Geng dari Johor pn ade yg turun padang..gerek sehh...


Lawa kan..kan..?memang teruja la nengok lampu2 cenggini..ye la,kalo nak harapkan liplap2 kat umah sendri,raya pun belum tentu nak pasangnye..giler hape ko nk letak lampu banyak2 cenggini?Jenuh nka bayor bil api..koser akak aihh..Jadi,da ade kesempatan camni,jangan ko lepaskan peluang,kalo berkesempatan la,kan...cuci mata dimalam minggu..



Gambor host mesti ade..da name pun host,mesti kene publisiti..yerrr,macam la orang tak kenal ko,kan?Ingat senang nk jadi host?Abes prepaid tau tunjuk jalan kat anak2 dara ni..termasuklah yang dok kat Klang pon,bole salah jalan...( **winkwink CikCiti...**)


Sume2 sangat sporting..posing memang bagi kat diorang..:)

Termasuk la tukang taip..hohohohooo...





Last post sebelum gi makan...walaupun bukan kat STARBUCK...
( hanya utk bacaan dan pengertian orang 2 yang terlibat..)
-sekian-

3 comments:

  1. bestnya jenjalan tu.. jeles la..hehe..

    saya bru edit link.. sila update jika sudi.. blog nick maswani tu dh x valid.. tq..

    ReplyDelete
  2. la.... best la... nengok gambo ko nieh... aku ni patut bawak anak2 aku kesana.... bila lah nieh...

    ReplyDelete
  3. Na : ko nk gi,kena awal ckit,by 8 da kena ade kt sna..

    ReplyDelete

Google