Wednesday, July 7, 2010

22 tahun tu lame giler kan..?

Orang kate FB tu Yahudi punye...Yahudi cipta...
Well,bagi aku,sape pun yang cipta,selagi ko pandai bawak diri,jaga maruah keluarga,suami hatta sang isteri,selagi tidak mendatangkan kemudaratan akidah,follow the flow..btui?

Aku memandang FB dari sudut positif..Aku dapat jumpe balik kawan2 yang da lame bezaman lost contact,even merapatkan lagi hubungan sesama kawan2 baru dan mengambil pengajaran dari setiap yang mereka post...simple rite?

Ramai wehhh kengkawan lame yang aku jumpe..**bangga**
Sampaikan kawan2 aku mase sekolah rendah pun aku bleh jumpe balik dalam FB..
Sure ramai pon rase ape yang aku rase..Happy sesangat..!!!** terjun tiruk**

So,atas request geng2 yg rapat,kitorang stuju gi dating sesame..!!
Dapat la 8-9 orang..ok wat....? tu pn ade yg kemsalam je sebab diorang ramai kat Aprika.. takkan nak balik plak kan...?jawuhhh tuuu...;p

Dating ala2 Lite n Easy ni,sgt mesra.....i like sesangat...
S.R itu,kitorang ygg punye...suara kitroang jangan cakap la...Name pun da 22 tahun x jumpe.. 22 tahun nyer crita tuuuuu...giler lame pendam nehh..

Gambor kekanak ni memang sungguh ade kene mengena !!
Sebab gambor yg di post oleh salah sorang geng ni ( walopun tak datang ) ..sesat kowwttt....
Kitorang dapat jumpe balik..sentimental giler siouuuttt gambor nii...sobb..sobbb...
Bukan ape,adeehhhh...nanges tengok bodiiii.....aummmmmmmmmm.. giler larik allignment!!


Puan Mar ni dok JB turun semata2 nk juin...ko terharu ke tak?
Dia yang semangat membuak2 nak jumpe..Kitorang sume ni memang geng kamceng mase primary school..


Yang comel kat tengah tu la partner aku yang paling cargassss menjayakan dating ni..Gigih dia mencari kengkawan lama..sayang ko la Gee....cemolot syikit meihhh...!!





Kalo tak dipisahkan Aci dua orang ni,mau tak balik semua..
Dari dudk,da bangun,turun eskeletor,amek gmbor je benti cakap jap..Pastu terus2an memcecehhh..ade je crita nye..Yang best,cakap omputih,cakap Melayu,geleng2 Tamil sume complete..Yang sebelah aku tu,all the way from S'pore..Mulut dia paling banyak menyumbang ailio petang tu..hahahahaa....


My Bestpren Eva...lap lap sume sume...



No comments:

Post a Comment

Google