Monday, December 13, 2010

blinggg2 @ GM

Sunday hari yang amat panassss sekalik..So,aktiviti start kul 4 petang..But still panas.Aku kalo kuor panas2 ni,mula la kepala bengal semacam.Tapi digagahkan gak la sebab da jnji kat diri sendri ( cewahhhh..poyo..!!) nk gi GM,Klang..Sebab ade member FB bukak kedai manik..So,nak survey2 sambil cuci mata..gituuu...


Dalam GM ni punye la byk kedai..5 gudang beso tu.Tapi barang2nya tak la secanggih mane.Bayak China mari punye..Kalo kedai tudung ke,baju kurung ke,ade la jugak.Barang2 kalo nak beli pukal,memang murah giler.Bagi aku,keterujaan nk datang tu memang ler takde,tapi sebab kedai manik punye pasal,harus kasik teruja..:)


Maniknya santek2.. suka!! suka!!

Murah pun murah..kira berbaloi la nk beli..
Beli ni sebab nak bikin stok jer.Mane la tau ade orang nk jait baju yang kes tegempor2 ke.. Stok sedia ade tu memang la ade.Tapi saje je gatallll nak beli gak..
Ni hasil jahitan yang tak sudah2 aku nak nyiapkan..huhuhuuu...Tapi bukan pakai manik baru ni..Sabor je la tuan punye baju.Bukan takmo siapkan,tapi banyak sangat halnye selain mood yang tak hado...eehhh...jangan menjait kalo takde mood.Kang jahanammm baju orang...naya jer..


Senyum kepuasan oleh tuan tanah...TAPIIII...
Sembab jer muka tuan tanah...haishhhh...bukan telebih tido,tapi telebih letih.Badan rase lesu jer.Kalo da penat sangat,nak tido pun tak selesa.Sebab day before tu nolong bespren pindah umah..keje amal,amalan mulia...i loikeee..


2 comments:

  1. cantiknya jait manik..kty tak reti sgt..
    kalo buat jugak mau jahanam baju.

    ReplyDelete
  2. penah gak dtg sini skali... nak cr jersey.. banyak2... end up takde... takde yang berkenan.. :(

    ReplyDelete

Google