Friday, December 3, 2010

Terapi Minda.. Penguji kesabaran..

Arini meh kite layan stok gambor kucen terbaru kat umah.. cute little kitty..La ni da pandai panjat2.Pening kepala Ucu..Kalo pon diam,time diekor tido jer..Walau camane pon, aku rase seronok,hepi,enjoy n ceria2 jer selalu bila balik umah.Tu untuk orang yang cinta kucen la.Kalo da kate tak suka,nampak bayang dia lalu pon da rase hangen satu badan,ye tak?

Aku pon pelik la nape aku bole jatuh cinta kat kucen..Dedulu pon suka gak,tapi tak la sekronik cam arini.Tengok kucen yang merayau2 kat tempat awam tu,cepat beno tumpah rase simpati aku.Tu la yer,hati manusia ni kan lain2..:'(
Muka ganas giler,tengok kucen liar sakit mata pon bole nangis..aparaaaaa...

Kadang2 tertanya gak aku,kalo aku takde,sape nak bela kucen2 ni..sampai kesitu lak dok pikir.Amir suka kucen,tapi aku tak rase dia nyer keprihatinan tu bole tandingi 'jiwa touching' aku ni..hihihiii...


my little manja kitty..Mooshi-Mooshi..cute,manja n buas!!





Namo eh, MashiMaro..Japang mari..



adoyaiiii....lawak giler pas amek gambor ni..Ni 1st time aku sua air kat diekor.muka masing2 sangat la musykil.Apa ni,apa ni? tu la agaknye yg diekor pikir,kan?
sua2 muka cam nak ke taknak minum ni,mati lak kang,kan?hahahaha...
Da sekali das,waahhh...6-7 das lagik dia sua muka dalam tu..Udahnya masing2 pakat sedu same2..comei sangat..:)

Cute faces ,huh?
Sedap arrrrr Cu air ni...Kalo ade karbonat lagik mari niii...


Bile tengok diekor tido gini,aku tepikir,nape ade manusia yang sanggup pijak2 binatang camni.. Mane la ati perut diorang ni kan?




Ni plak my lovely princess..Cikaro..

:)

~~Semaikanlah kasih sayang antara kamu dan kamu..bajailah ia.. Nescaya,nikmatnya tidak dapat digambarkan..~~


No comments:

Post a Comment

Google