Thursday, May 19, 2011

MAC n CHEESE

Semuanya tak dirancang..Plan2 berminggu2 memang alamatnye kelaut la sudahnya. Sabtu pagi ringring Nana, set time, pastu trus tak call2 smpai la aku da masuk area perumahan dia. Sebab kalo di call2 kang, ade la tekucil tak jadi la,ape la,kan? macam sessi perjumpaan sebelum ni la, tertunda thousand times...sbb awal2 da planning..Moral of d Story, toksah planning2..:)

Kite bikin Mac n Cheese ini ariiii....yihaaaa....!!!
our peberet....Adam, me, Baby n Nana ...ngeeeeecis!



Tukang sagat...


Tukang masuk oven...


Sebenornya, ni 1st time akak membakor mac n cheese ni...
Sebab cikMilia rajin buatkan i kalo i nak makan...heheheeee...


Ni la rupanya MnC kitorang...careeeee sioutt...






Effect MnC ni memang bahaya...
Tengok dak Baby tu... aku lak yang gayat tengok dia dok atas tu...
neway, best giler dapat lepak..walau tak lama, masak, makan, minum2 pastu choww tapi quality time memang berbaloi2..Pasni harus repeat ... ngences ailio aku Na..telior lasagna ko lak pasni...

:D


No comments:

Post a Comment

Google