Friday, April 6, 2012

G.I.L.A...

Malas sungguh kalau dah start dok tengok cite Korea ni. Bukan malas ape, malas nak senyum..Penat..
Asik gelak, pastu verangan2 gitu.. Sib baik la laki paham bini dia tak brape nak normal kalau start tngok cite Korea..
Dikalangan kakak2 angkat, adik2 mahupon sedara mara memang ada yang obses cite Korea ni.. Sampaikan kat pejabat pon ade yang pepagi da sampai Korea.. Takyah susah payah booking tket, dok berjam2 dalam flight.. Search je kat maaduu.com.. ko pilih la cite ape..
Cerita 1st yang buat sewel tengok Korean movie ni, cite Full House. Crita tu memang boleh buat orang sewel gelak sensorang. Masuk ni ntah da brape kali aku dok ulang tengok cite yang sama. Crita Korea tak banyak yang aku layan . Yang betul2 best, yang member2 dok tengok pastu gelak mcm nak terkencing je aku layan.. Crita sedih2 sepanjang crita memang aku tak layan.. Layan cite2 kelakor jer.. Tu pon ade jugekk babak2 sedih sampai laki kate aku sewel sebab menangis tengok komputer. Selalunya aku pakai headphone, tu yang tetiba je airmata meleleh.. Gembeng! ppfttt..!!




Minat aku kat Bi-Rain ni!! tapi sekarang gi army macam PLKN la kalo kat Mesia ni..Kat Korea wajib ler kena pi .. Tak kira la ko anak soletan ke, hagong ke, aktor ke, apek jual ikan ke..
Ensem tak? adehhh...cair dowh kalo tengok depa senyum...aipppp!!!
Ada yang sampai begaduh kat BBM group sebab berebut nak tittle Mrs.Lee...ammahh!!
yang letak status Ms.Lee pon ado...hahahahaaa...naya aku kalo Miis Cemepit aku baca entry ni..mamposss!!


Aktress paling jelita kat mata aku..Tak kira la brapa ramai lagi yang comel2,aku tetap pilih dia..
Penah tengok Autumn in My Heart? giler sedih crita tu..Dia la heroinnya..Masa tu dia cam chubby sikit.. Top aktress kat Korea.. Full House dia la heroin ganding dengan Bi-Rain..Aduhhh.. sweet sangat dia dalam crita tu..

Sekarang ni aku tengah layan Pasta..Best gak crita tu..Heroin tak lawo sangat tp bole la.
Crita sebelum tu, aku tengok Boys Over Flower, Coffee Prince..Sebelum tu aku tengok Full house..Ehhh..banyak plak movie da tengok..tak prasan plak..hihihi...
Sape2 peminat crita Korea ni, aku sarankan makan la pil penenang. Sebab lepas tengok crita Korea ni,selalunya mood akan jadik tak tentu hala..Sebab mau dalam seminggu ko asik senyum, dok terbayang2 muka hero dia..siyes!!
Aiigoooo!!!


No comments:

Post a Comment

Google