Monday, October 26, 2009

mandi manda yang menjengkelkan...

Sabtu tu ari kitorang geng jimba plan tegempor nak mandi aitejun..Pegi 1 kete je naik dengan budakskrulonggau,cikciti,lakiku den n Ali (nama separa sebenar)..Wahh...Dak Ali ni da mula serasi dgn kutuk2 kitorang..Sudah pasang filter dalam itu telinga..bagus..bagus...
Akak di request goreng mihun..atoiii...kosernyer aku...udahnyer beli nasi lemak bungkus jer + buat sambal sadin..pon sodap gak layan time mandi2..kang nk membakor2 bagai,biler akak bleh mandi..tak adil la aku dok pedih2 mata diorang sume mandimanda ... where got road....kenot...
So,sampai2,pasang khemah persalinan,bentang kanvas,trus tak buang masa buat sandwich..motip,mau cepat2 masuk air..huahahahaaaa....macam melambai2 air tu...wait..wait...i come..i polo..sejuk giler la air nyer..nak cecah punggung pon rase malu plak...baikkkk punyer!!
Tapiiiiiiii....tapi yang sangat panjang........buat ati akak angattttttttttttttt....layan gambor dibawah...


Bukan ni...ni pompuan sweet2 jln lenggang kangkung bwk bekalan untuk misi yang akan berlangsung..kiranye kalo nak gi mandi aitejun ke,camping ke,jangan ler rase tak terjamin,barang2 sume complete..sume ado..dr beg smpai la ke bantal tiup2 tu..alaaa...bantal yang tiup angin tu..pastu bole baring2...tido2...


Ti,awk gi dok depan tu,akak nk amek gambor...
Very the katnam ..hahhaaaa...abeh tu,nak aku saje2 snap gambor diorang...
Ishhkk..idok ler..sekali bebudak jantan tu bedok aku,menahas jer kan...

Ramai btul bebudak ni...ngeri lak aku nengok.Kena lak diorang dok bekumpul
belakang khemah kitorang..Rase tak selamat la pulok...

Kalo tengokkan gaya,aku jangkakan bebudak ni sume sekolah lagi..
Sebab ade budak pompuan sorang ni bawak beg sekolah..
Tejerit2 tegelak2...ishhkk...nyampah laka aku nengok..
Tang pakaian usah cakap la..korang tgk la sendri gambor tu..
Tu pesen ape?aisehhhh...aku yg pompuan pon malu la tgk..
Malu,geram,sedih tgk anak bangsa sendri prangai camni..
hhmmm....



Siap sampoo2 rambut koooo...tu yang aku tak tahan tu...
gelik sioutt...trus aku slow2 kuor dari air..
Tak diherannye kite ni yang dok bawah dia,selambe je dok
berapit2 camtu...
Lepas tu trus patah selera aku nak mandi..siyes...
Dok atas,letak bantal...bommm!!!
hahahaaaa...akak tetido u....sedor2 ade orang cakap,laaa....selamat dah..?
hajaq tau laki i...

Gitulah akhirnye episod loya aku ari Sabtu tu...
sekian..
( janji update...hahahahaaa...)

4 comments:

  1. dah lama tak mandi manda cenggini... emm looking fwd lah jugak ..hehehehe

    ReplyDelete
  2. adenium : Akak suggest awk gi mandi kt Kalumpang..pi awal2 ckit...best woo..damai jer...
    ade resort gak kt ctu..

    ReplyDelete
  3. kat mana ni....budak2 skrg....

    ReplyDelete
  4. Layla : kt Ulu Yam...kite dulu2 gi mandi aitejun,haram yg jantan2 heran...sume mandi dgn geng diorang jer...hahahhaaa...kite dok tepi,tgk diorang mandi..

    ReplyDelete

Google