Friday, October 16, 2009

kasi sapu la lu nyer blog...habuk!!

Sapu...sapu...

Vakum...vakum...

mop...mop....

kena la keje lebih sikit kasi bersih abuk...
Mau tidak..,sejak dua menjak ni macam ade penyakit lak..
Malas kemain..rase tak kose nk jengok blog melampau2 ..
Malas gilerrr!!!kena lak byk keje..
dengan nk menebasnyer,nk menanam,nk menyiram bagai
kat tanah2 yang baru aku teroka...
Banyak tenaga dan duit da aku korban...ingin berbudi plak
pada tanah....

Ek elehhh..pepoyo lelebih la plak..

Tanam rumput pn mati,ni plak nk becucuk tanam..
kimsalam..
Ni sume pasal addicted kt kebun2 dlm FB la ni...
tu yang bile rase nak jenguk blog je,trus hantu2 FB melabai2,
tarik2 tangan dan paling jahat,terus x bleh on blog..hanging...
Huisshhhh...tu yang beganda2 malasnyer tu...

Sebagai pembukaan,aku letak lah gambor jamuan raya kat opis...
pastu nnti aku letak ler lagi citer2 yg tak berapa nk bole dipanggil
crita...gambor mungkin...



WAhhh...baju sedondon gitu kan..?

Setahun ade la kitorang dapat 2 kali dana...so,kitorang decide nak
buat baju raya untuk staff..
tu yang da mcm group marhaban tu..
Lagipun kitorang pagi tu buat la dulu majlis tahlil utk arwah2 ahli keluarga
staff dan staff yang da pergi menghadap ilahi... : (

Pastu acara nyekek la kan..
Jemput pun x ler 1 port klang ni..mane2 yg berurusan,kitorang jemput la..
Menu pon ala kadar je..
tak ler grand dgn cendol,abc bagai..kehkehhkehh...
Satey,nasi impit bagai tu ade la..name pun jamuan raya...
Sebab da kenyang tu yg malas nk reveal menu...koser i...
tp puas ati la..last sekali siap bole tapau utk staff..; )

PUAS HATI MAYANG KU? ; P

bejaya gak akhirnye update blog...huhuuuuu!!

3 comments:

  1. fB tu memang.. sbb tu ayu tak nak terjebak mengebun.. ramai blogger tertewas sudaaahh... :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha....
    kebun kene jaga.... blog pun kene gaks..hahaha

    ReplyDelete

Google