Monday, January 11, 2010

Online Sistem..

Dekat setahun proses online ni nak dilaksanakan..Mane taknye,1 Malaysia kena pakai sistem ni,so,perancangan mestilah rapi.Leceh memang la leceh,tapi ade gak kebaikannya..Anyway,pekerja kena ikut ape yang pihak pengurusan arahkan.Dapat la berjimba kat hotel dengan kengkawan dari Utara sampai la Sabah Sarawak.Sume yang berkaitan dengan sistem,kena attend maaaa...
Sronot..sronot...;p

2 comments:

  1. best ar sambil tu leh makan sedap2 kat hotel. hehe

    ReplyDelete
  2. yuzz : dap..dapp..dap....hihihii...bekepes tetiap pagi kat Delifrance..tp yg jaga voucher tu cam hampasssssss....mcm nyonya kedai kat petaling street!!

    ReplyDelete

Google