Friday, October 1, 2010

Open Opis 2010..

Jumaat lepas kami kat opis ni buat open opis..panggil transporter,jiran2 kat opis ni,staff2 kami,kawan2 staff kami...heheheee....Jemputan tak ramai..Yang rapat2 je..Lebih kepada nak jamu staff dan rakan taulan je yang benornye..:)

Menu2 nye biase la..Name pun raya..takkan nak jamu bolognise semata..kene panggil Santa plak kang..cam nyampah je baca,kan?
gurau2 je..gurau melampau namenye tu...

dimulakan dengan maskot masker cap tembikai..

Rendang ayam..mane ayamnye?tenggelam dek awas2 rendang tu..sedap u...


Kuih..Lontong..Mee Kari...Rendang ayam...Rendang Daging....Satay...Kari Ayam... Sambal Kerang... Roti Jala...

Sume mabeles rasenye..





Sume ni staff operasi...
ehh..Pesal ko cam poyos je ek Encikskrulonggau?

Salah sorang BFF yg datang..( sorang ni je pun yang benonye..)
Aku yang invite..opis dia tak jauh..

Merangkap,merangkak sebagai orang tengah kepada katering jamuan neh..Omak dio bona eih yg masak... Tu yang muka poyo nak rak tu..

Cam huduh je opis aku ni kan?
Takpo..bakal pindah kat building sendrik..hohohohooo...
Sekarang ni kat building haunted nyer...

Aku jemput gak...hahahhaaa....
dok btau kt FB ado open opis ,copek yo dia nyahut...mai ler...mai...



Cam tak puas ati je kan CikCiti nengok aku..Belakon je ni..

Bos i yang tengah tu...nak kenalan?
:p

No comments:

Post a Comment

Google