Wednesday, August 5, 2009

Rezkiiii...REzki....

Semalam kan bday CikCiti..So kebetulan ade member yg
bagi fund utk makan2,sekali harung la..
Mekaseh Arman..( takde maknenye dia melayan blog ni..;p )

Kitorang plan bli yang ringkas jer..
Takyah nak berlauk pauk menjejeh2 la pulak...
Tu bile sumer staff available,free dari keje,baru plan...
Lain time hokeh..

Lagipun kan kitorang da celebrate mlm Sabtu tu ari
makan kek bagai kan..?
Tapi yg benornye bday dia semalam...
Alaaa...member opis bukan ramai..sekangkang kera je...
ko toleh dia nmpak dia,toleh dia nmpak dia lagik.. ;P
Kecualilah kalo dia cuti,ko toleh cner pun,takkan nmpk muka dia..
hihihihiiiikhikhikkk...gatai tauu...

Order pija jer..Baru ku tau ade opis deal ek...?
4 large pija + 2 botol ayor pepsi + 2 garlic bread = RM 105.95..
Ok la tu...sengkak gak la porut memasing...
Pasan dak kitorang keje pakai jeans..?
Best siouttt...save bju blouse2 ni...( mcm ler ade pon..)
pkai t-shirt sudah..janji ade collar..utk llaki la...pompuan sukati la..
Keje lasak,mmg ler gitu..nk anggun2,tunggu jemahat..
pakai ler bju melayu ke,bju kurung ke,tengkolok pn bole gak..
ape ke hal la pulak..?mau makan tahun kena kutuk...hahahaaa...
Aku,CikCiti,budakskrulonggau n Aiaicip mmg org opis..
Yang lain2 sume kat gudang bahagian operasi..

Apesal mukamu begitu,Cip?

Kemain sukenye dia dpt pijaaaaaa....
Akak yangbenornye,segan la nk letak gmbor muka...
penuhhhh je rasenye gambor ni,...uhukuhukkkk...
**salam....anakcucu tumpang lalu...**

1 comment:

  1. sejak bilaplak malu nih kak yaya weiii..hehehe

    ReplyDelete

Google