Tuesday, August 11, 2009

Usaha tangga jambatan..


Jeng..jeng..jengggg....
( bukan menyeru utk ko ye Bojeng...; p)

Akak da lame giler tak cycling..Beskal offroad pn akak
da gadai kat member..jual kati...hohohooo...
Dari berhantu beskal tu,elok ler jual..kang ade lak
kuor citer kat MASTIKA,beskal tanpa pengayuh bergerak dalam umah..

Beg wakaf dari E-jump the Gorgonez...
Cehhh..!!!name jer ganaz..
Beskal beribu..
Mule2 jer mase bru beli beskal,tetiap minggu nk offroad..
Kalo takat aksi2 downhill terbang2,dia lagi laju..
Willy?wikang?tu sume makanan dia..hahahaaa...
Kire berjasa gak jejak2 tayar beskal dia dalam estet RRI kt Sg.Buloh tu..
Maka terjadilah lekukan2 paranormal kt trek estet getah tu...
( bole kutuk sesuka ati sbb dia tak bace blog aku..huhahahahahaaa...)
Sekarang dalam penyelidikan kementerian2 tertentu sbb ade yg repot
ade ulor gergaji buat lekuk bengkang bengkok yang maha dalam..
Paham..?bior aku sorang je enjoy sorang diri ngutuk2 dia..
Persiapan harus melebeh2...sama gah dgn gaya...
Kayuhan letak last sekali...afer fedulik...; p
Helmet berkilat sbb kiwi dgn pengilat kasut laki akak..
Pose penting sebagai bahan bukti...Depan istan Klang lagik tahuuuuu...
Kalo la meriam tu idup.....rase2nye meletop2 meriam tu...
Gaya jer lebih ar budak ni...!!!
'PEACE NO WAR..'
**wink..wink to meriam**
Aku adalah diragging oleh Cip..hohohooo...
Lidah cikit lagi la nk cecah jalan tar...penat gilak dgn terik matahari..
kontrol perut tu cip...jgn kasik malu pengayuh2 tegar...
hahahahaaaa...
Korang ingat p lepak tepi sungai Klang ni,sesaje jer..?
owwhhh...nehiii...ni acara amek bau semangat kt sungei ni....
Bluerrrrrrkkkkkkkk...busuk cam hanattt...
aku nk pitam bkn sbb penat ngayuh..
tp bau nyer yahamatttttttttttt....amet tametttttt..
Bile la kempen sayangi sungai kita nak berkesan...?
Tak dapek la nak nulung ehhh...
Sekiannn....


1 comment:

  1. best jugak ada hobi mcm ni kn?! cycling with hubby lagi best..

    ReplyDelete

Google