Monday, March 21, 2011

20 tahun berlalu..

Kita bersiaran kembali..yihaaaa!!! Semangat lenmacam nehh..Tatau nape...errmmm...

Kalo ikut ati,da lame dah ku kapankan blog ni..koser dah nak berblog2..Sebab sakit ati nk menghaplot gambar.Pekdah hokei nk haplot sekeping gambor sampai setengah jam.Tu gara2
compact kamera nyer pasal la..!!zzzzz..
Dedulu haplod dari henpon jer..Lajuuu...( tu pun sendawa gak nak menghaplod...tihhhttiihhttiihhhh..)

Owwyeahh..opening mesti la yang gumbira2 jer..Memang gumbira bangeet dehh..Sejak mula FB,ber YM bagai,sampai ke BBM kemain gelak ketawa jerrrr...;p
Tak ler selalu..Tapi yang kengkadang tu la yang rase semangat membebel datang..Plan yang berbulan2,ade je la penghalangnya umpama jodoh tak serasi...

AT LASTTT... perjumpaan tegempor,arini plan ,arini gak jumpe..senang crita..baru la adventure seadventure mendaki Bukit BROGA... kan sis? ;p
Alkisah BUKIT BROGA ni sangatlah mistik sebab sampai arini masih ade yang terbelenggu dengan mistik perkataan BROGA itu sendri...wakakakaaaa....naya la pening kalo tak paham.Hanya dia dan diriku yang tau mistik sebaliknya..

CAKKK...CAKKKK!!!
candid cameraaaa....




Seronoknyer la haiii..sampai lupe laki sendri nak keje esok nyer...huhuhuuu...
Sekali sekala kan bangggg...grrrr..

Kepada kedua2 mereka,seronok la banget sampai minit2 penting dalam mesyuarat tu,kami suami isteri dok bincang dalam 5 hari gitu..hahahahaaa...Pasni kite repeat lagi ehh...?

Sailormoonnnnnn...zzzz... -love-

No comments:

Post a Comment

Google