Monday, March 21, 2011

House Of Nasi Kerabu aka HONK

Sape suka NAsi Kerabuuuuu...?
Seikhlasnya,aku bukan pencinta sayur-sayuran..Terutama yang ijau2 cam Aspraragus,Bayam,
Sawi...sayor ijau yang aku makan adelah tak abes 5 jari kalo nak dikira..:D

Tapi sejak kawin,da selalu merambu pasar2 malam sampai ke KL nun,kawan2 pon ramai yang pandai makan,terdedah lak kat unsur2 magnetik gambar2 makanan yang lazat2 kat intenet,da bole la nak makan sayur bagai2 ni..tu pun tak selalu..

Nasi kerabu la contohnya,seingat-ingat aku,5-6 tahun lepas je aku pandai nak makan.Sebelum2 tu tak penah cuba sebab tak penah tahu...*kesat aimata*

Well....
Kena pulak ade kengkawan yang bukak Restoran Nasi Kerabu ni aka HOUSE OF NASI KERABU,maka acara terjah harus berlaku...walau sedikit lambat...heheheee...kenderaan beratttt...;p





I tell uuuuuu....sedapp...bole masuk tekak akak ni..
bawang putih tu?memula gerun nak makan,kengkonon try ler 1 sebab da bagi kat Amir,sekali da try 1....,amek balik hokeiiii...sedap nak mampozzzz!!! tak rase bawang langsung! mcm jeruk jer...
siout jejeh ailio menaip nii...


OOwwwYEahhh...ni la boss nyer...husband n wife actually...
Sila la pergi ke sana yer..
Secara berjemaah adalah digalakkan..:)


tel. no. HONK: 03-6188 2426 for booking or any inquiry...


GPS COORDINATE : 3.2374322N 101.7003241E



Sekali dengan kordinat GPS akak bagi...heheeheee...

tolong kengkawan kan..ape salahnya...


1 comment:

Google