Thursday, March 24, 2011

Awan...

Tetiap pagi perkara yang aku suka buat bila drive adalah, tengok awan...:)
dari side mirror aku bole snap berpuloh2 gambar awan..
( nampak beno la bukan driver yg baik kan.. ber henpon time mandu..)

Habit tau.. habit... tableh buat ape..



Cantek sangat...damai...



ape ke name awan ni?


Bila ade sorang member tanye cmner rupa awan nano,aku tatau cner nak jawab..
Camni kot rupanya..




Tapi sejak dua menjak ni,bila awan gelap, ati aku cepat benor ler rase resah.. :(
Gundah gulana teringatkan bermacam2 benda yang berlaku kat muka bumi ni..
Moga2 kita di Mesia ni dijauhkan la dari bala bencana yg melanda Jepun...
Mau abes Mesia ni.. jadik cam padang... uwaaa...
tamauu... tamauu...



:'(


No comments:

Post a Comment

Google