Wednesday, August 25, 2010

Ayam Penyet...

Situasi kali ni aku nak buat samting different..Selalu la kan,orang sebelum makan,gocoh2 nak amek gambor kan?Sebab pastu nak makan lak...
Aku takyah susa2..makan dulu.....
Last sekali baru amek gambor...HAHAHAAAAAA...


Dari situ orang akan tahu sedap ke tak...

Tipu la kalo kate tak sedap...Abes tuuuuu....
Ni Udang penyet...
Frankly,ni 1st time aku makan ayam penyet..ihhh...ihhh....
Sebab asek tak berkesempatan jer..ujung minggu da masak sendri..ALASAN!!
Ade ikan keli penyet pon rupenye ek...aku ingatkana ayam jer...lerrrr..
Tapi kalo orang yang tak biase makan tak berkuah,mau t e r c ek e k k k k...
Sebab kering daaaa..Cam aku,aku taka kesah sangat..As long ko tak terjunkan rebung dalam tu,sume bole on kat tekak aku..Baik nyer tekak ni..jangan lorat2..nanti orang nyampah..

Ade gak dishes sampingan cam soup la,pgoreng2 yang lain pon ado...

NASI PENYET AYAM SATU,NASI PENYET UDANG SATU,TEO LIMO ES SATU,NESCAFE ESS SATU..

TOTAL RM 24.80..

LOKASI : BANDAR PUTERI ,PUCHONG..


No comments:

Post a Comment

Google