Wednesday, January 12, 2011

Jalan2 @ Bukit Tinggi,Pahang

Al-kisah...

Planning berbulan,udahnya yang tinggal berempat jer.Last minit 2 cutie from our HQ terpaksa undur diri sebab tuntutan keje...hmmmm...kesian btul aku kat diorang.Sure frust..:(

Plan nyer jugak beralih ke tempat lain yang pada mula asalnya kitorang nak gi tempat lain yang lagi b eshh malatopz..bagi aku la..orang lain aku tatau..
Gitu la jadinya kalo asikkkk je planning .. Sebab tu lagik best plan last minit..

Next time eh adik2 HQ..kite plan baekkk punyierr..:)

Masuk bayor yer kengkawan...RM12 sajo sorang.
Bebudak RM 8 sajo..ok la..kasi Vincent Tan lagik kayo.


Nice view,santai,orang tak ramai..Ko bole la bekejo2 Hindustan ke,Tamil ke,ape ke kat dalam tu..Sume tak pedulik aih ape ko buat..Jangan buat benda tak senonoh,yer udehh..


Hikhik.... ape ke la gini rupa pasangan ni kan...
Kesah ke...??




Wohhh...ni baru nk start semput..belum semput lagik.Yang diorang bertiga tu tak tau kene turunnnnn tangga..hahahahaaa..masing2 xcited..Hamek ko...siap ade yang da iras2 Ju-On nk naik balik ke atas ni..Sampai abes jalan kitorang bawak diaorang turun..


Uisshhh...beso nyer lobang hedong!!
ngehhhh...


Acara tunjuk2 langit..gituu...


CikCiti dok hangkut kuda laut tu sebab dia dapat mase main2 kat dalam COLMAR sebelum tu.Gigih la dok bergilir2 mendukung menatang tu..
Punya la dia suka dapat mende tu,da macam reaksi orang menang AJL...( org yg menang pn x nangis..Tak sanggup aku nak ingat sape yang menang..)





Best n seronok bagi yang suka jalan2 menghirup udara segar...relax giler..
Seronot mak,nyahhhh...

:)

1 comment:

  1. kak... kekurusan hubby mung bleh diterima lagik nih.... compare ngan FK... tgk lam tivi jer mantoppp

    ReplyDelete

Google