Thursday, January 6, 2011

New Year N3..

Upssss...telewat sudehh...;p
Orang lain da berpusu2 dok update new year entry,i baru hegeh2..
Biase la...Blogging ikut mood.Lagipun bukan nak kejor hape pn..
ujung tahun nak hapdet pon,ape salahnye kannn cik endok..?

Sebelum tu jalan2 kt IOI Mall..suping gune voucher yang akak dapat..
Dapatlah ganti t-shirt2 lame yang da mule mereput dalam lemari tu hah..gitu...
Alhamdulillah..Rezeki....:)

Balik kat hiway tu,Amir nampak la banner kat depan Proton Showroom tepi hiway tu,
ade karnival,ade gak la dia letak kete2 kat situ..Tu yang cik Abang i tu truja nak gi..
Dia tu pencinta kete2 ni..I haram tak kesah..hahahaaa...buat jejeh ailio sajo..
So,dia mula la dok berkira2 sendri kul brape nak pegi,pukul brape nak kuor umah..
Yerrr...seperti sudah pasti mem nyer ini bersutuju nk pegi kan?;p
Akak ok sajerrrrr...Tapi musti singgah umh mak dia dulu.Kang belacan yang aku beli
kat Melaka tu ari mau bertukar jadi Ultraman pulekk..
Aku kan,pangai nyer kalo da beli ape2 untuk org,musti cepat2 mau kasi sama itu orang..
Kalo tak,resah je idup i tawww....;p
POYO LA KO!!!

Sampai2 jer trus warm up pose2 tepi ke...hihhiii...


Ni kete TUAH...santek...cam Camry..

Ade konsert jugak...FaFau and Ally Sekandar jadik hostnyer..
Comei gak dedua orang ni eh..kelako...sepadan jugek..

Antara artis yang ado,Dayang Nurfaizah,Amy Mastura,Jacklyn Victor,dll...
Akak load gambor FT ni sebab dia yang paling cemerlang dalam konsert tu..
Sore sedap,bertenaga,ensem yang penting..hihihii...aummm...
Da macam Jacko pon ader...seremmmm..

Pasan tak abang ensem pakai topi tu..huhuhuhu...

Ni..Kenai?

I zoom lagi lah....aukkkk....Mak Aihhhh...jemputan khas gitu..Maher Zain...
MasyaAllahhh...kemain la ensemmmm...mabeles keenseman dia..
Aummmm lagik...;p
Senyum jer muka dia..Lembut jer... Tak sombong nampak gayanye..
Abes je dia nyanyi,naik kt tempat VVIP begambor2,trus mau pulang..isshhkkk..
Sikit lagik ailio mau jejeh..kutahan jua Joyah...
**tetibe insap sbb laki kat sebelah..**
iiisshhhkk..cam tak tergamak jer nak cite pasal dia lagik...rase luluh jantung
nak benti cite pasal dia ni....hiihihiii...OVER lagikkk...


Okeylah..akak tammat kan jua N3 ni bagi memberi laluan muntahan hijo ..
Selamat Tahun Baru Semua..Moga yang terbaik jua buat kalian untuk tahun ini..
InsyaAllah...InsyaAllah...** tempo MZ**


No comments:

Post a Comment

Google