Friday, January 28, 2011

ROJAK2 sana sini..

Sekali harung sume cerita minggu ni...wahhh gitu...semangat neeHHHH!!!
semangat limau yang belambak2 kat opis ni..memasing da naik lemau makan limau..Apesal tahun ni banyak yang masam eh?tapi yang manis pon banyak gak..Tapi rasenye tahun lepas nyer limau la paling faulttt...kebanyakkannye masam..

Kenduri arwah anak sedara yang meninggal last Oktober..Rindu sesangat kat Arwah..Kalo aku gi umah Along dan dia ade,perkataan pertama yang dia sebut,'Ucu!..'
Takkan aku lupa intonasi n suara kemek yang dia buat..
Ape2pun,semoga tenang dia disana..Diampunkanlah hendaknya segala dosa dan di berikanlah kelebihan atas kebaikan yang dia lakukan...InsyaAallah..

Amazing Sunday last week...heheheheee...Aku ikut blog ni bout 2 years ago..
Juin the potluck @ Putrajaya.. Dia berhak atas ape yang dia ade n dapat sekarang ni..Masa,tenaga,pengorbanan yang dia buat untuk sampai ke tahap ni..
Ehh...perkataan 'jutawan' tu actually bukan tuju khas untuk dia..ahhh..payah tol kalo org tak bace berita kat dalam,trus je shoot dia jutawan...Tapi kot mane la tau masin mulut korang..hahhh..kan?kan? Orang Melayu nak berjaya bukan senang..Atas usaha sendri,atas jerih perih sendri..She's the Red Diva...:)


Memula 2 kotak..ok fine...
Pastu datang lagi 6 kotak...fine..fine...
Pastu datang lagik 6 kotakk...wahhhhh......fineee la stomach kitorang ..lawassss..
Datang lagik 2 kotak..!! amah!!
Sume amek sorang sekotak...Yang dok kekah kat opis ni lagik...doyaiii...Neway,thnks sume yang bagi...heheheheee...mcm la pemes blog...wakakakaaaa...uhukkk..uhukkk..

Sesape datang port Klang during weekday,koling2 i ehh...i banjer u makan ketiau vietname ni..Sedapppp.... aukkk..kedainye biase2 ajer..Sesape yang tak biase makan kat kedai2 x glamer,toksah kol eh...;p

Shud i kol her perempuan?
Sebab dok da la tekangkang kat kusi tu,pastu dia bole korek2 gigi sambil borak dengan boipren dia...huk alohhhh...hodoh ya hamat..
kot yer pon nak korek,kaver2 la..siap dengan ekspresi muka yang tak tahan tu...Adik yang dok ngadap,gigih mintak tepon nk amek gmbor..hahahaaa...tak syenonohh!!!

Tempahan orang harus disiapkan,walaupun kelewatan sedikit..Al-maklum banyak aktiviti luor katenye..)
Encek Sopi..tapi bereben...hahahaaaa...soooo cuteeee...
Kucen kalo huduh pon,tapi kalo da sayang tetap aku pandang cantek..
Sume same,yang membezakan aku manusia,dia binatang...
Binatang da tentu la binatang,yang manusia apesal la ko tikam2 anak ko?Apesal ko tergamak meninggalkan anak ko atas bumbung kete orang?apesal ko tergamak campak anak ko dlam longkang? Keji ko xleh diampunkan...moga ko direk masuk neraka..!! hah..hamek ko!!



Alolololollooooooo...someinye Sopiiiii....ailabiuu..ailabiuuu...


1 comment:

  1. bila nak update blog lg ni...hihi... jenuh tunggu citer baru...huhu

    ReplyDelete

Google