Wednesday, June 2, 2010

1 Jun = 1 Mei..bleh?

Disebabkan 2 shipment bulan lepas,makan2 sempena Hari Buruh terpaksa la ditunda.Bila da planning2,ade jer la yang mengganggu rancangan..Udahnya semalam diteruskan gak la program.Tupun ade sorang yg tak dapat join..Dia pun merelakan,maka jangan berlengah lagi..gituuuu...hihihiiiii...Nak merancangnya punye la berhari2 makan minggu,macam la 1 bas nk peginye,kan?Tak ramai manenye...11 je yg join semalam....




Kembangnya pipi aku da macam apam telebih mauripan..;p
Ati senang maaaa...

Gayanya macam pegi bedua je...hahahaaaa...padahal..
Aiii...tetibe plak gambor ikan da tinggal kepala...?
Lantakk...janji ado gambor..takkan tak paham kot...
Takyah la nk zoom2 bagai...muka masing2 melekit2 sebab time ni abes keje terus pecut gi Muara Ikan Bakar kt Tanjung Harapan nunn...
Udang n sotoink goreng tepung...sedap ye tak makan yg goreng2 ... tapi jangan la amalkan selalu.. Kesian fizikal...;p
hahhhh...ni baru betul gambornye... ni ler rupa sebelum ikan ni di korbankan...ihhh....
Tekak aku menggangguk2 mengatakan kuah asam Muara,terbaekkkk...sedap...layan lak dengan ikan pari..pergghhh...wa cakap luuu...rasa nak nangesss siouttttt....
Selalu gak kitorang buat makan2..kalo tak kat luor,kitorang order pastu makan kat opis.. Sambil ngisi perut,dapat gak la mengeratkan ukhwah di antara pekerja..kan bagus gitu...
Pasni kene diet la kan...
DIETTTTTTTTTTTTTTTTTTT KATANYERRRRRRR....
hahahahahaaaaaaaaa....
; p






No comments:

Post a Comment

Google