Wednesday, June 2, 2010

Shafi Raiyan..

Kira adventure dan scary hokei kena bawak budak kecik ni gi Kuantan..Tak penah dibuat2 aku bawak anak orang jalan jauh2..dibuatnya melalak kat Temerloh nak balik umah mummynyer..,menaya aku ler jawabnya..Tapi dek sebab dia meroyan mau ikut,makanya dibawak jugek..Maknye punye la sayu,anaknye tak sabor2 plak nak pegi bejalan..sabor je la..;P...Nasib baik la Wannye ni pandai saiko budak,smpai time nak balik ke Klang dia tak nyebut mummynyer..bebulu je mummynye mendengor anaknye tak mo balik..hahahahaaaa...



singgah kat Temerloh makan tengahari,dia sudah nampak itu buku Otomen daaaa....Harus la kene paw rm3.50...Beli..jangan tak beli..kalo dia nangis nak balik kang,bepuloh2 kali 3.50 aku kena kuorkan..;p...Dalam kete punye la tekun dia dok membelek..macam esok nak peksa je gayanye,kan..?lantak..jangan melalak sudeh..Tapi alhamdulillah la,sampai Kuantan takde buat prangai..Makanya fasa2 membawak henbag bile bjalan jauh,sudah bermula..

( henbag : budak kecik )


Petang Sabtunya kitorang gi mandi laut...( diorang yang benonye..aku kene nengok jer..nyampah siouuullllll bile diorang lambai2 dari dalam laut...!!)





Kemain sronok dia main layang otomen..sampai dalam laut pun dia bawak..alamatnye,otomen lemas...abes barai layang2 tu...cess....


Pantai ni yang sebenornya masuk celah2 kampung...Orang tak ramai tahu..kalo tau pon,aku tak rasa diorang mau mandi cni.Sebab takde tempat mandi air bersih...kitorang mandi sebab umah dekat jer...jangan jeles hokeiii....


Sabtu ade wedding adik pada kakak ipor aku...Kebetulan date tu kitorang ade kat Kuantan,so semua dijemput hadir...adohaiiii...teringat plak la opor daging tu ari..ngancam dowwhhh...ihh,...ihhh....napsu..napsuuu...


Ape kename tempat ni,jangan ditanya..akak lufer deknonnn...Tapi pemandangan diaaaa huyaiiiii...tenang jer jiwa...dengan anginnya...meh bayangkan sesama...Menjerit2 budak neh nak panjat pokok tumbang tu...Sape mo layan..?koser...hahhaaaa...dok tepi2 sudehh...


Budak pompuan bju pink tu anak kawan kitorang yang ikut sekali..Yang bukan budak tu,wannye ci Rayyan..

Amvoiiii hengko....!!! kemain lagi kekecik sudah pandai folok2 yer..tak sesueiiiiiii....!!Yang sorang lagi tu kerojenye menyeringai je la..;p





Cucu aku ade 5 orang...Farris,Farriq,Raiyan,Alif Najmi,Haziq Najmi...
Sume pon hensem2 belaka...

Nampaknye sume hero kan..?

Tapi tak kesahla lelaki ke pompuan ke..

Janji sihat...itu da cukup membahagiakan...

**tenyum2 comel kat maknye c Farris..**

No comments:

Post a Comment

Google