Thursday, June 24, 2010

Oblong terbaekk...

Sesekali update,hamek ko 2 sekali N3 makan.Kebetulan je tuuu..tak sengaja pon.Takde agenda tersembunyi.Makan tu kan keperluan tapi jangan la melampau2 sngat..Ikut napsu,memang sume nak makan.Tapi mengenangkan penyakit sekarang macam2 yang menakutkan,kena la amek inisiatif sndri kan..? ** mode insaf **
Salasilah keluarga pun ada gak yang kena penyakit2 ni..Macam arwah mak,ade darah tinggi.. Risiko orang berbadan besar mungkin..Puas la gi spital tetiap bulan amek ubat,jaga makan bagai..
Bercerita tentang pemergian arwah mak memang tak mampu menahan air mata aku ni..So adalah lebih baik aku simpan saja cerita itu..:(

Tidak meluahkan tak bermakna kita melupakan...

Meh la crita pasal burger oblong ni...
Aku da try sekali,kali ni nak try lagi sekali..
Memang sah...!!! sikit lagi rase dia nak sama macam prosperity burger MekDi!!
Siyess..aku tak tipu..

Gigih ini mamat buat yang terbaekkk...sbb aku da cakap aku nak blogkan dalam blog yang sendu2 ni..

Bahannya meriah...complete..RM 4 sajo..murah..murah...

Ni rupa dagingnya...

( padahal gambor da btrabur..;p)




2 comments:

  1. yang pest time tuh jer terai kak oooiii.. yang kedua tak terai dah namanya.... hehehe.... melantak kot..hehehe

    ReplyDelete
  2. Sid : 2nd time tu mengesahkannya...huahahahaaa...;p

    ReplyDelete

Google