Wednesday, September 22, 2010

Satu Hari Di Hari Raya..

Selamat Hari Raya EidulFitri dari kami Berdua...uhukk..uhukk...da nak masuk 2 minggu baru nak wish..ok la..dari takdo langsung..Lagipun sape je la yang bace blog ni, kalo tak anak2 sedara,kawan opis,kawan2 bloggers yang tak ramai sangat...Ade gak la kengkawan yang sesat2 baca..Tu pun jarang sangat kot..
*nada merendah diri yang melampau**

Amboiii..da macam Krismas kan pakai kasut dalam umah!!!
Dia ni memang taww...
Ade sekeping gambor tu kelako lak aku nak upload..Kitorang tengah baekk punye posing,Si Messi melompat naik atas riba Amir..hahahahaa..yang bestnya siap pandang kamera kooo...

Lepas Solat Jummat,acara menjejak sedara2 bapa mertuaku di Jenderam sanun..Mak Ngahnya c Amir..Aku suka family belah Abah ni..sume sporting dan happening sangat..Belah2 mak pun ok gak..Belah2 aku lagi la HOKEIIII BAIII...hihihiiii...


Belengas je muka Puan Yaya ni kan...bulat pulok tu..ihhh..ihhh...tragis nangessss...




Ni la FIL n MIL aku...umur memasing 60 thn..Steady lagi mereka ni...
heheheheee...Semoga diberikan Yang Maha Esa kesihatan yang baik kepada mereka berdua..Insyaallah...


No comments:

Post a Comment

Google