Tuesday, February 24, 2009

Perasmian Big Apple SACC

Last Saturday ade invitation dari member soh dtg ke launch Big Apple kt SACC..
i kenot go la..kena g Teluk Intan..ado hal..
So,hubby yo yang pegi..aku soh dia amek ler gmbor dgn ntah Menteri mane yg dtg,tak ado....!
biase la..org jate kan..?tak diherannye mende2 cmni..dia attend tu pn kira da cukup bagus ler..
Akakkkkkkk gak yg kena snap gmbor gift yg dia bagi..dapek la half doz donut yg mabeles yg
bole bikin i lufer kt hubby kalo makan...astagfirullah...tanda2 derhaka tu...ih...ih...





( aisehh...suda kena ngap ler sebijik...tatau yang mane 1..coz setiap box yg dia bg,
tak sama flavour..)




8 comments:

  1. kak yaya...pesal dorang tak invite saya erk...untuk opening tuh...saya suker donut..hahahaha

    ReplyDelete
  2. milia : sodap kan..?adedehhhh...jejeh sudah ailio ini..

    adenium : yang,hubby akak kawan manager incharge..tu yg dia ajak..kalo idak,usah dimimpi..ulur je la duit,baru dpt half dozen..

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaa..brapa kota dia bagi lu..sedapnyaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaa..brapa kotak dia bagi lu??sedapnyerrrrr

    ReplyDelete
  5. mummy : 'kota'??kota raja?kota raja mahadi?
    dapat 3..da bg kt kengkawan Amir..xkan
    ka kejam benor nk buat bebudak tu
    telior.. ; p

    ReplyDelete
  6. dulu I suka sgt donut big apple mkn tak ingat sampai satu tahap..dah takleh nak mkn... bau je pun i loya... kes ni terjadi masa I demam teruk pastu nak mkn donut jer

    ReplyDelete
  7. Yatie : selalunye mmg cmtu..bagai bagai nak
    rak,pastu bile tingat jer,mula la loya...
    sy kalo addict nk makan ketiau,sy goreng
    sekali 2 bgkus,pastu dok adap smpai ke
    malam..pastu bile teringat je ketiau,
    mata sy da pusing 360'....muak la tu..

    ReplyDelete

Google