Friday, February 20, 2009

Selesei sudah...hoiyeh!

At last...heheheee...setelah gigih aku besengkang mata tetiap malam( ye ker..?),
akhirnya siap gak la bju Puan Aini nih...perrgghh...walau design bead tu xla pepoyo sangat,
but still kna buat dengan penuh dedikasi..alaaa...gambor tak santek sangat .. al-maklum..
kamera Zaman Jahiliah...ado gak la nk guno..Alhamdulillah...jgn merungut..sesungguhnya
orang yang suka merungut ni dimurkai oleh Yang Maha Esa...amet tamet..
benornye aku malas nk jait poyo2 dan bersungguh2..sebab ape?
ye la..aku menjait malam je,time perut da sengkak dengan nasi..pastu mata ala2 slow rock..
kalo aku tekun sangat,esoknye aku sure dpt sindrom 'eyecannotopen'..gitu...
so aku buat ler sehari cikit,sehari cengelat,sehari cikit,2 ari cengelat..maka,udahnya jadi ler
dekat 2 minggu bju ni kat umah aku...heheheeee...






























4 comments:

  1. darlink.....cantik siut....berbakat betul kawan aku nieh...:) chaiyok..chaiyok..!!

    ReplyDelete
  2. cantik.... rege camno nih kak...???

    ReplyDelete
  3. kak yaya...kalo kita nak hantar upah jahit manik, harga camno akak kira?...nnt email kita yerk...

    ReplyDelete

Google