Tuesday, April 14, 2009

ujan tagg..

Wahhh...wahhhh...ngetagg org ek..?
aritu nyer x sudah lagik..tangan aku da menggigil je nk give up..
ado laie beberapa soklan yg x dapek nk google..
sangat poning palo den ni hah..
aku buat yang ni dulu la ek...
yang tu sok2 aku bereskan...alaaaa..tinggal bpe lagik je blum google(alasan..)

1. Adakah anda suka blogging?
bole arr...aku bersiaran langsung blogging dr opis..kt umah aku
surirumah mithali...( siapkan talam 2 tingkat,tadah muntah )

2 . Blog siapa yang selalu anda skodeng?
Nyatakan 5.-
redmummy
ceeramoon
nana
dan sume2 yg update aku bukak..ebelidei..

3 . Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda?-
anda tau kan jawapannye...

4 . Taken or single? Mana lebih bagus
token..masuk funfair bagut maaa...genting pon ok jgk... ;p

5 . Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
aku bkn kaki becinta...selalunye becinta mcm org gile..
tu je la pn...wehh..laki aku 1st love to tak..?dr aku form 1..giler lame...

6 . Ciri-ciri bf/gf idaman anda?
aku kalo ngidam2 ni,parah kang..sume tak dapek capai spesifikasi..
ala kador je la..

7 . Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?- umur??
aku x merancang pn..datang sendrik...gatai sesama...hahahaaa
tapi member aku yg tagg ni lagik la gatai...***cabutttzzzzz***

8 . Nak berapa anak?
bpe ek?brape2 pn boleh...tp x kuor2 la pulok..

9 . 5 orang bertuah yang anda ingin tag?
sume betuah...sila buat tagg..

10 . D.O.B-
apr 24

11. best present yg penah dpt?
dgn merendah diri,aku jarang dpt adiah...
tp aku paling suke purse guess kakak aku bagi

12 . gift yg di impikan..?
tak tecapai dek akal aku kalo 'gift' yg 1 ni aku dapat...
syukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

13 . fav colour?
pink...hihihiii...very the koman..tp masih waras ...

14 . fav numbers?
4 and 5

15 . best place yg ingin dijejaki?
New Zealand..
Na..mekasih nk bwk aku ujung tahun ni..; p

16. rase bahagie bile.....
hati tenang...ape yang aku nak,tercapai...


17 . fav movie.-
my best friend wedding..aku rase dkt 20x aku tgk cite ni..

18. fav artist .
celine dion

19.Tagged you :
nana

abes dohhhhh...

6 comments:

  1. bagus roy...bagus....!!! cam nie lah...langsai sudahhhhh...

    oh ya...kita nak pegi new zealand ek...ujung tahun nie kan...okeh aku belanje...

    for a start kita gi kpg new zealand kat pahang tu eh...dekat jer ngan bilut...sebelum pegi kita transit kat bilut dulu...ekekekekeke

    ReplyDelete
  2. nanacd : a ahh..kang kalo trus g,kena cultural shock lak kan...janji ado name 'new zealand'...pedulik tidak..; p

    ReplyDelete
  3. tompang lalu...jom link2...=)

    ReplyDelete
  4. tompang lalu...jom link2...=)

    ReplyDelete
  5. kena buat tag..

    alamak...larikss..

    ReplyDelete
  6. kojah : moh ler...

    yuzz : jgn lari cik salmah...jgn lari..agagagaaa

    ReplyDelete

Google