Thursday, January 29, 2009

Kenangan Go-kart...

Godek punye godek kat file lelama,jumpe lak gmbor ni...ihh....ihhh..ihhh....
lame bebenor dah gmbor nih...anak sedara aku ni pun dah bujang..time ni umur baru 7 thn..
sekarang dah 20 thn!!Nama dia Abdul Hafi Farhan..
Mase ni dia same badge la dgn Fairuz Fauzi yg main A1 tu,Keifli exhusband Linda Elite pn tengah menggila main go-kart..zaman bercinta dgn Linda time ni..
Raja Razman yang dolu bagai nak rak bercinta dgn Zahnita pon main gak..
hhmmmm...sape lagik ek..?hishhh...nanti aku hapdet la kalo hingat..
Ishkk!!lama giler gmbor ni...ni mesti kes bapaknye bawak kat pejabat gmbor ni...dedulu bapaknye ade ofis kat building yg same dgn opis aku.. time tu pun aku lum kawen lagik..
tingat lak kenangan masa main go-kart dedulu..
sekarang ni pun dia still main,cuma tak berapa aktif coz dia study..
Pingat mase main go-kart ni byk gak..ade lagik sampai sekarang..cuma aku tak teringat lak nak amek gambor...maklum ler...tebiat memblogging ni kan kira masih hijau lagik...
pasni kalo ke umah kakak aku,harus ler amek gmbor kan...?


No comments:

Post a Comment

Google