Saturday, January 24, 2009

Konsert Mesra Gaza


Since blogging from h/p,aku x reti nk letak byk2 gmbor.. Belum abeh godek. Budak baru blajo ler katekan..
Ni kes kna paksa p tgk knsert daa.. Aku mane minat dgr lagu2 bingit neh!tp aku pegi la jgk memandangkan member hubby dok call soh mai tgk drg perform..
Ni kat dataran Klang.tempat mudamudi melepak malam ari..
Mudakah aku? Harus kna bom blog ni kalo ngaku mudamudi!
Konsert utk kutip dana utk Gaza..
Frankly speak,aku x stuju buat konsert2 ni utk buat amal.. Why?
Sebab aku prefer org buat smbhyg hajat dan bdoa.Nak kutip duit,bagi aku,biorlah dgn buat keje amal yg lain..tu pndapat aku..Bagi org len,len gak la pndapatnye,ye x?


P/s : Sori to milia coz x dapek g danau kota..lap u bebeh!

2 comments:

  1. oooooooooooooo...pegi pesta muda mudi....

    apa2 pun.. wa stuju la beb. konsert2 ni..bukan la amal sgt. esp utk mcm kez Gaza ni. bukan apa. konsert2 mcm ni... lps tu akan mengundang lebih byk maksiat dari amal... get what u mean???/

    ReplyDelete
  2. tul tu kak..saya pun x minat layan lagu yg menyakitkn otak ni,kalo lagu slow mmg layan lagi slow lagi best hik..hik..ntah depa ni nk buat keje amal pun agak2 la kan..kalo buat solat & b'doa lg byk pahalanya kan...

    ReplyDelete

Google