Tuesday, June 23, 2009

Bekpes ala org putih...

Macam org putih kerrrr?
takde maknenye!
Sbb awal pagi ni mcm semangat jer nk update blog,meh aku
tunjuk ape sebabnye bole jadik semangat yg telebih tu..

Semalam akak buat kuah spagethi engkoooo...
pergghhhh..lame sungguh tak berwestern2 nih..
Sbb mcm takde mood je la...nape ek?

Tapi yg benornye kalo bkn sebab org sakit yg
dok request,koser akak nk masak dek non...
tu pun sbb puncanye kitorang dok layan pizza last week.
Cik Citi nk sangat mkn spagethi kt ctu..sodap gak la..

So,mlm2 td,akak p la jgk ke 99 mncri bhn2nya..
Budakskru longgau plak da bli daging cincang n cisnye..
maka,barang2 lain akak senang la nk cari.

Alahaii..disebabkn kosentrasi yg mcm poyo,sampai
terlupa la plak nk snap2 gmbor..
tui...pecayalah..mmg akak yg masak.. ; p


Pagi2 smpai opis,buat keje mane yg perlu dibereskan,
pastu mule la operasi merebus mende alah ni...
Dalam rice cooker jer aku bedal rebus mende ni...; p
janji kombang n lombut..letak ler garam secubit dua..

Daging harus lebih..bru sedap..( sedap ker? )
mushroom jegek musti lebih.kenyal2 gitu..

nampak?nampak?daging nyer cembul2...eeeiiiiwwwww....
lapor la pulak..

Utk amek gmbor,isi harus sopan...padahallll....
sndrik mau ingat...
sib baik la pinggan tu x bole berkata2...
( tolong jgn percaya..)

Org demam...sian la ko Dik...
Mak bagi bekal ns lemak,lontong,mee,nihun je ek..?
western2 x penah mkn ek...
mcm mkn nk ngambik ati kakak ko je Dik..
xpe..akak paham..ko xleh byk bunyik.Kang ado yg
kena tinggal ari minggu ni..Wahhh...ado wedd la this
Sunday kt kampung Cik Cti...konvoiii!!!
motip konvoi = nk mkn derian!! ; p
Banyak2 N3 dlm folder,aku lepaskan yg ni jgk!!!
Sbb akak suker spagethi yuuuu....codap..


2 comments:

  1. kak yaya...kalau takat masak...pehtuh tayang kat sini.. tak ajak saya makan... apa makne nya.... emmm takde manknenya....takde makna...

    ReplyDelete
  2. adenium : pasrah je la dik...; p

    ReplyDelete

Google