Tuesday, June 16, 2009

Taggy dr Nanacd...

Memang sajerrrrrrrrrrrrrr la menyerah kepala,kan...
datang time2 aku mmg tandus idea..ade gmbor dlm
ponponhal aku ni ha...tp malasss giler nk upload..nape ntah..
sindrom IPU agaknye...
Mak marah tau ckp malas slalu..nnti btul2 jd pemalas...
kita tak rajin jer..
Sib bek ko Na...ado bagik aku tag ni..bole gak la aku layan jap...



anda rasa anda hot?
malam tadi mmg ade rase hot...bepeloh2 gak la tido..
cuaca ni mmg hot la skrg ni kan..; p
Tp kalo hot bab lain,ranggi ke,seksi ke..,aku tak rase aku
ade kriteria gitu...biase2 jer..sbb aku kan wrockuuuuu...



upload photo kegemaran anda




mengapa anda suka photo ini?
Sbb aku rase mcm bersih jer muka aku kan..?
mau nyer idok..aku telah mem'picasakan' gmbor ni...
huhuhuhuuuu...pocah tembolang..



bila kali terakhir anda makan pizza?
hhmmm..awal bulan 5 aritu...celebrate bday anak kawan..
and aku pon menumpang same la..



lagu terakhir yang anda dengar?
Mase sangkut kt jem pagi td..Tak Mungkin Kerna SAyang-ALYA.
best lak dengor lagu tu bile da byk2 kali..


apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Skrg ni aku addicted to BARN BUDDY kt FB..hahahaaa...
siap mencurik lagik ko...astaga....bedosa sungguh la..
Pastu main tembak2 kumbang yang aku save kt folder game..
tu lerkeroje kalo busan kangkang kat opis ni ha..



dari nama sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?
Haya..yaya..Ucu..
Rayyan pangei aku gegirl...hahahaaa...
jgn kate korang,aku sndrik pn da bebesen2 muntah aku tadah...



tag lagi enam orang:

siapa no 1 bagi anda?
- of course la anak Cikgu....; p


orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
-'MUMMY' dalam group aku..

kata sesuatu berkenaan dengan no 5
-ko tembak akak ye sebab tak update??
ko buat tagg ni!!
( dlm nada lembut la...ngandung budak ni..
kang tekenan rupa aku lak..)

no 4?
'pompuan burung' yg ade anak lelaki encem..


siapa orang no 2?
Mayunksari


pesanan pada no 6:
-Keje kt THE SUN,ari2 bace ke paper tu..?




Sekian....watammattttttttt.....

1 comment:

Google