Tuesday, June 2, 2009

RM2..

Seriously,mcm busan lak nk update blog nih...walaupun bukan la susa mane pun..
gamaknye sebab kekurangan N3 yg best2..balik2,makan..
sampai ade yg sergah,aku dok makan jer...ek elehh...ingat aku x siuman ke asik nk makan
jer..perut aku ni pon tau gak adab..cesss..!!N3 cekek mencekek tu aku letak bile sesekali ade p
mkn kt tmpt2 yg ngancam,aku amek la..kalo takat dok lepak depan 7E kt umah aku tu,xkan lak
nk amek gmbor nasi lemak singgit tu..mmg saje la nk kena ludah..; p
bru2 ni aku g Shah Alam kt area politeknik..apekename tmptnye la..luper la pulok..tp area2 citu
la..ade la tmpt mkn tengahari yg the vasskebabomm...swedap siouttt..hah!tu aku x amek
gmbor..sebab aku leka dok nengok lauk..ade dgg kawah..asam pedas ikan pari..ikan patin masak
lomak tempoyok..dan mcm2 lagik..ulam2..sambal belacan pelbagai ..mmg byk la..aku taruk lauk
tu,sbb tu yg aku amek..ghegeggeeee...ado rebung..aku...akuu...tidakkkk..!!!larikk...aku x mkn
rebung..mintak mahap...Lepas da kenyang,aku g cuci kete..2 hengget ko!!murah giler ..tp masuk
dlm mesin tu la..pastu kuor,dia lap2..dlm kete kalo nk vacum kena caj lain la..




























1 comment:

  1. murah!!! berbaloi tak if nak datang from PJ ni hah???

    ReplyDelete

Google