Tuesday, June 30, 2009

Hafi Farhan the Racer..

Ni kesah anak sedara bujang aku..Ank sulung Alang.
Dia ni start umur 6 thn da main go-kart.sekarang umur da 21 thn.
da tak race lagi.Tapi jadi instructor go-kart..Baru2 ni p Macau bwk budak2 utk tournament.Sebelum2 tu ade g India dan ntah mane lagik aku tatau..Sekarang ni,kalo xde tournament,dia mmg ade kt Subang Elite manage anak2 buah dia..Every week..Dulu mase aku bujang,kerap gak ar temankan kakak aku kalo g race kat mane2.Sonok wooo...al-maklum..aku kan adik kesayangan...(porah..!)
Ni kira N3 khas la utk ank sedara..jangan tidak..kot2 tesesat menjenguk blog Ucu neh..tu pun sbb mlm td g umah Alang,bru tingat nk snap gmbor.Kalo tak,haremmm ado...
Tapi aku pelik ar..nape sepanjang2 aku melegamkan kulit kt trek tu,x penah sekali pn aku penah bwk go-kart...tp kalo ngutuk,mmg x bleh celen aku la .. Ucu nyer kaunseling,juling2 bijik mate budak tu,nk jeling tak brani..hahahaaa.. tapi ade guna nye gak..kalo tak,time tu Nurul Alis x mrase jadik pujaan...bleh?





Sebahagian piala yg ado..Ado race Sultan Kelantan,race endurance dan mcm2 lagi la..
time2 race ni la aku penah jumpe Keifli x-husband Linda Rafar n geng2 kumpulan dia..very the gedikzzz ko..time tu tgh ber'sayang'..koser ko nk tgk...
Termasuk la Fairuz Fauzi yg main A1 tu..time tu dia sekolah lg ( walaupun hakikatnye bapak dia btau,dia xmo sekolah dah..nak main kete jer..anak org kaya ko..)Alex Yong time tu da level tinggi dah..Dan ramai lagi la..dah tak brape nk ingat..


Naik pick-up ni satu penghormatan bagi rider..tu tandanye ko menang.Kalo dak,lambai2 je la geng2 yg naik..Idung yg da semulajadi kembang,bertambah kembang berdiri atas tu..Tu la 1st time dpt bediri atas tu..budak2,mmg sonok giler ar..






bole plak dia teselit antara juara2 yg ade..Yg belakang dia tu la instructor dia..Zaman2 tu,dia mmg pemes giler..La ni ntah ape la kabornye..tak penah jumpe bertahun dah..
Sape2 yg penah main go-kart kt Shah Alam end 90' n early 2000,kenal la dia ni..Dia yg manage tmpt tu.
tp sekarang ni tak tau sape yg manage..Dia lagi kot..

Both yg bju biru tu,Rider F1..Heidfield n Fishicella ( agaknye la..)ke Kimi Raikonen?
Mane ku tau...Kalo Shumy aku kenal la..
Tu aje la rentetan sedikit utk ko Hafi oiii...jgn tidak..
Untuk kenang2an di hari mendatang..
Utk anak2 sedara ku yg lain,jgn ler kecik ati..bukan x sayang..tp kang kalo Ucu buat N3 korang sorang satu,ade yg kuor pakai umah pakai topeng muka..hah..nak?nak? ; p
acahh jerrrr....later Ucu buat ek...time raya sok...tu pun kalo korang dtg umah la..kalo tak,JANGAN HARAP...!! ( awal2 da ugut..) ;p


3 comments:

  1. uii... terbaik lah!!!! chaiyok!

    ReplyDelete
  2. ucu....knp entry sy tak ada.. ahaks...

    ucu kita men police n thief nak..... heheheh

    ReplyDelete
  3. sayang ucu tau...kita race gak...race word search...boleh kan??muahahahahaha

    ReplyDelete

Google