Tuesday, March 3, 2009

Best giler...




Cik CT...kecik molek orgnye...suara kussss semangatttt....
pakai2 ler ear plug kalo nak lawan cakap dgn dia...


This is our helper...Kak D...rajin gilo kalo soh buat kijo..
tp selalunye kitorang buat sesama...baru meriah..


Dalam hidup,kadangkala kita tak tahu nasib kita bile berkawan..
Apatah lagi kawan2 tempat kita bekerja...
Aku pernah keje kt tmpt lain sblm ni..macam2 peel..
Sejak 3 tahun aku keje kat tempat ni,aku rase bersyukur..
Syukur untuk ape?utk semuanya..
walau ade pasang surut pangai memasing,
tp bagi aku tu memang lumrah la...Banyak keseronokan..
Semua saling tolong menolong...macam sekeluarga..
The best part,
sarapan jarang sekali kena byor sendrik!hahahaaa...selalunya kami amek turn utk byor...cmtu gak utk time2 lain..Kat opis aku ade pantry...dapur barangkali utk perkataan yang tepat.ade dapur...poyok nasik..dan lenlain...time2 sesak,sume tong2 ongkos,bli barang n masak...sonok giler...!Last year mase Arwah Boss masih ade,kami kerap buat bakor2 ikan fresh kat gudang belakang...kengkadang ayam,kengkadang ikan..pastu gotong royong makan sesama...siap ade kicap cicah...(Ngapelah aku mula sebut psl makan..,mula la ailio aku kecoh nk meleleh...ishhkkk...)

2 comments:

  1. weyyyyyy...buat wa rasa nak makan ikan bakar belakang istana je taw...

    ReplyDelete
  2. ikan bkr bellamy?.. isk...isk.. ikan bakar beruntung jer la..... haya kipas.. yehaaaaaaa

    ReplyDelete

Google