Monday, March 30, 2009

Earth hour2

Aloyaaaa...
Walaupun tak dapat tutup lampu tepat kul 8.30,tapi akak
gagahkan jugak tutup lampunye..
Akak keje dek non...Abes keje kul 8.30.Gedebuk gedebak,
sampai umah kul 9..
Demi menyambut seruan,aku buat gak..
Takkan nak bedegar2 je ye tak?



Agaknye,berape peratus karbon yang save mlm tu ek?
Frankly speak,aku rase rakyat Mesia tak berapa peka ar
bab2 cmni..
Sebab,all the way dari P.K ke umah,mcm biase je terang benderang..
hmmm...lahaii...
Pasni kempen JANGAN pakai beg plastik..
Mampukah rakyat kita merealisasikannya?
Wait n See loooorrr...

1 comment:

  1. haaaaaa yg kempen xpakai beg plastik tuh memang kena kak..
    haaaaa ponek je budak2 belajar kat skolah kan cikgu ckp itu ini.. tp cikgu pun sama pakai gak haha

    ReplyDelete

Google