Tuesday, March 17, 2009

Udoh siap...

Perghh...lega la sikit siap udah bju ni...
nmpk cam senget ke manik yg pearl tu?
ooo....bukan...tu mmg larik2 ckit sebab kain tu lembut...
so,tetarik ke dalam ckt manik tu..; )




Waktu tgh menghapdet blog ni,mata aku bru kena sergah...
tengah tekelip2 kt depan pc,tetiba ade lak mamat supplier dtg...
tekujat aku!

'ishkk...masuk habuk lak mata ni...'

rasenye2 mamat tu pecaye ke?da la mate kuyu semacam ni hah...
aku ade problem ni kalo tekun jait manik...
cepat beno ngantuk...mata letih...
Aku berharap sangat tempahan tahun ni
bagi ler awal2 sikit,mcm tahun lepas,
da start seminggu puasa,masih terima tempahan ...
Sib bek la orgnye tak cerewet..buat simple2 jer pon bole...
+ bju budak2,so aku terima jgk la...
ape2 pn syukur ler kan...tu namanye rezki...
tapi kalo lagi seminggu nk raya bru nk anto,
aihhhhhhhhhh.....mmg sajo la kan..?pastu nk pkai raya lak tu,kan...
heheheeee...mntak mahap awal2...aku nak tegelak pn ado..
nak nangis pn ado..
udahnye asik menjait jer,aku ni pagi raya nk pakai bju kelawor je ke..?
tu pun kira nasib baik la kalo ade bju kelawor..
kalo dibuatnye pakai suor bola n t-shirt gedebeh..?
ooohhHHhh..Wawaaa...ops!silap lak..
ooohhhh.....TIDAKKK.....

No comments:

Post a Comment

Google