Thursday, March 26, 2009

hikhikhikk...SPA Q?

Selain dari Spa,Qistina jgk ade carwash...
jangan memain....pakej dengan restoran skalik...
huihhhh...pandai niaga dia nih...
merata bisnes dia...
cuma part ni dia x buat drama la..kang puas lak
nak bayor tax ye tak..?
Atau mungkin Zaiton Mat Jiwa tak tau Qistina
ni ade bisnes len..?
banyak nk guna duit kalo buat cite "CAFE Q"...
mane taknye..,pekerja sumer obesi mai tuuuu....
hikhikkhikkk...


3 comments:

  1. weiii...mana ko jumpa kedai si Qis nie....??? macam nie aku bukan saja bagi award atas persahabatan kita....tapi kena bagi award 'blog-kreatip' deq oooiii....!!

    oooo....inilah cafe yang selalu Qis suruh Mar pegi minum tu ya....:P

    tapi aku pikir kalau kak Eton...buat citer pasal Qistina kat Car Wash....kira ok jugak skunk nie...pasal air dah murah....kalau salah...nak ambik 'take' berkali-kali pun tak pa...itu pun kalau kedai dia kat selangor....kalau kat KL kengsalam jer lah deq....

    ReplyDelete
  2. hahahhaha!
    amek kesempatan atas nama spaQ n qistina tu tau.
    rase cam nk terjah la.
    ktner nih?
    heee.
    =P

    ReplyDelete
  3. hohoho.... itu macam pun ada ke....hahahaha

    ReplyDelete

Google